SiolNET. Sportal Rekreacija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prvi krog za 10 nasmehov v Trbovljah

1

termometer

Po uspešni lanskoletni akciji 10 krogov za 10 nasmehov, s katero so v Humanitarnem društvu Never give up pomagali pomoči potrebnim družinam, se akcija nadaljuje tudi letos. Prva postaja bodo Trbovlje.

Humanitarni projekt 10 krogov za 10 nasmehov dobiva nadaljevanje, saj je velik lanskoletni odziv javnosti člane ekipe Never give up spodbudil, da tudi letos priredijo podobno akcijo. V sodelovanju z enotami Centra za socialno delo in Zveze prijateljev mladine so izbrali deset družin, ki so enakomerno porazdeljene po vseh slovenskih regijah in ki jim bodo letos namenili izkupiček zbranih sredstev. Tudi letos bodo namreč ljubitelji teka, rekreacije in dobrodelnosti lahko pomagali s srcem in naredili nekaj krogov po štadionih širom Slovenije. Akcija 10 krogov za 10 nasmehov se začenja na prvi junijski dan in bo potekala deset dni, ko se bodo po desetih slovenskih mestih zvrstile dobrodelne tekaške prireditve.

Vsako mesto bo del humanitarne zgodbe, ki se bo začela danes na štadionu v Trbovljah, kjer se akciji lahko pridružite med 16.00 in 21.00 in odtečete toliko krogov, kot želite, ter tako z udeležbo prispevate svoj delež k nasmehu družin. Vse do 10. junija, ko se bo akcija zaključila v Ljubljani, boste lahko obiskali še naslednja prizorišča Novo mesto, Celje, Prevalje, Novo Gorico, Koper, Ptuj, Maribor, Kranj. Poleg denarnih sredstev, ki jih bodo organizatorji enakomerno porazdelili med deset družin, boste lahko na prizoriščih-stadionih prispevali tudi plastične zamaške, saj zbiranje teh predstavlja velik del aktivnosti humanitarnega društva. Startnina v obliki dobrodelnega prispevka bo za odrasle znašala 10, za otroke pa 5 evrov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin