Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 2. 2010,
15.16

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 11. 2. 2010, 15.16

3 leta, 8 mesecev

Postani navijač plus! Navijaj za naše športnike, brez bolečin v grlu.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Biti navijač ni tako preprosto, kot se morda zdi, je pa zabavno in v času olimpijskih iger zelo aktualno.

Olimpijske igre so dogodek, ki mu pozornost nameni ves svet.

Vsi navijamo za naše, za najboljše, jim želimo uspehov in jih podpiramo. Si tudi ti navijač plus ali navijačica plus? Si predan in navijaš na ves glas?

Mnogi se pripravijo na navijanje v doma – poskrbijo, da se zbere prava družba, da imajo dovolj velik zaslon in vse potrebne navijaške pripomočke. Za druge je pomembnejše, da so v središču dogajanja, da si tekmo ogledajo na velikem zaslonu, pa čeprav so zunaj neprijetne zimske temperature. Prostor ni pomemben, šteje razpoloženje.

Intenzivno navijanje ni lahka zadeva. Grlo je do konca obremenjeno, na trenutke se napreza bolj kot naš junak v boju za odličje. Začne se v prvem teku in nadaljuje v drugem oziroma v finalu. Strastnih navijačev na prostem mraz seveda ne moti, vendar lahko veliko prispeva k zmanjšanju obrambne sposobnosti organizma. Med navijanjem tega niti ne opazijo, na koncu pa občutijo bolečine v grlu. Navijaški šal pride prav, a žal ne pomaga dovolj.

Da boste lahko ostali pravi navijači, navijači plus, skozi vse olimpijske igre in boste lahko podpirali slovenske športnike, vam ponujamo učinkovito in hitro rešitev za močnejšo bolečino v grlu.

Septolete plus hitro pomagajo pri močnejši bolečini v grlu, njihov učinek pa je dolgotrajen. Sedaj je na voljo tudi nov izdelek, Septolete plus z okusom medu in limete. Namenjene so vsem, ki v grlu čutijo močnejšo bolečino in imajo radi svežino in prijeten okus po medu. Nove Septolete plus so že v lekarnah. Prepoznali jih boste po lični zlato rumeni embalaži. Več o njih in bolečinah v grlu lahko preberete tukaj.

Grlo je treba ohranjati v dobri kondiciji. To smo svojim športnikom dolžni vsi navijači. Gremo, Slovenija! Gremo, navijači plus!

Navijačice in navijači plus, zadenite svoj uradni navijaški šal na www.septolete.si!

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

 

Ne spreglejte