Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 6. 2008,
17.43

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 19. 6. 2008, 17.43

8 let, 5 mesecev

Zatkovič iz Primorja v Domžale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Le dan po predstavitvi novega trenerja in direktorja kluba je v Domžalah prišlo tudi do igralske okrepitve. Novi član državnih prvakov je postal nekdanji nogometaš Primorja, Mitja Zatkovič.

Nekdanji mladinski reprezentant bo tako okrepil sredino igrišča, Domžale pa bodo njegov tretji klub v karieri. Največji pečat je pustil pri Primorju: "Za Domžale sem se odločil, ker imajo zelo ambiciozno ekipo. Točno vedo, kaj si želijo. Že prvi vtisi so odlični, saj nemudoma spoznaš, da si prišel v dobro organiziran klub. Pogoji so odlični. Prevladal je motiv. Zavedam se, da bom moral veliko več delati in pomagati kot v Primorju. Čaka me veliko dela. Pričakujem, da se bomo odlično razumeli,'' je po podpisu dveletne pogodbe dejal Mitja Zatkovič.

Novopečeni trener Robert Pevnik, je v intervjuju za Sportal dejal, da si želi predvsem napadalca, a mu bo tudi 24-letni Primorec prišel še kako prav.

Pevnik: Manjkal nam je tak tip igralca

''Za nadgradnjo naše igre nam je v ekipi manjkal tak tip igralca. Ima izredne fizične sposobnosti. Močan je v dvoboju in skoku, česar nam je v zvezni liniji oz. na mestu 'polšpice' nekoliko primanjkovalo. Vsekakor gre za pomembno okrepitev,'' mnenje trenerja je delil tudi športni direktor Dejan Djuranovič:

''Dobili smo igralca, ki smo si ga želeli že v preteklosti. V dosedanji karieri je že dokazal svojo kvaliteto. Verjamemo, da bo ta prišla do izraza tudi v Domžalah. Želeli smo si njegov tip igralca, ki ga v ekipi vsekakor potrebujemo.''

Zatkovič je tako po Mihi Novaku, ki je prišel iz kranjskega Triglava druga okrepitev Domžal. V minuli sezoni je odigral 30 prvenstvenih tekmem in dosegel šest zadetkov.

Ne spreglejte