Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 10. 2012,
10.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sašo Udovič Alfred Jermaniš Dani Bavec

Torek, 2. 10. 2012, 10.42

8 let

VIDEO: Za Zahovičem prihajata Udovič in Jermaniš

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Drevi boste lahko na Planet TV spremljali derbi med Benfico in Barcelono, ki jo bosta s komentarji popestrila Sašo Udovič in Alfred Jermaniš. Kako pa je bilo v studiu pred dvema tednoma? Preverite!

S poslastico med madridskim Realom in Manchester Cityjem, ki je poskrbela za nepozabno dramo in obilico nogometnih užitkov, je 18. septembra v sezono prestižne lige prvakov vstopil tudi Planet TV. Studijski del oddaje se je začel 45 minut pred srečanjem, ko je voditelju Daniju Bavcu na pomoč priskočil Zlatko Zahovič. Najboljši strelec slovenske nogometne reprezentance in športni direktor Maribora si je v času ''vijolične'' pravljice našel čas za obisk v ljubljanskem studiu. Na prizorišče snemanja je skupaj z dobrim prijateljem iz Maribora prispel slabo uro pred začetkom prenosa in še povzdignil pozitivno voljo, ki je kraljevala pred uradnim začetkom evropske sezone.

Studio je bil na nogah že v popoldanskih urah. Napetost so dvigovale priprave, vroče vaje, usklajevanja in še zadnji sestanki, ko se je na kamerah zastavila zelena lučka, sta stvari v svoje roke prevzela Dani in Zlatko, nato pa je bil v središču pozornosti komentator Tomaž Lukač. Na video posnetku, ki je zajel dogajanje na ''uvodni'' dan, se lahko prepričate, s kakšnimi prijemi in v kakšnem prostoru se je lotil odgovorne vloge. Tekma preobratov ni puščala ravnodušnih tudi gostov v studiu, ki so uživali in navijali ob spremljanju ''toče zadetkov'' v Madridu. Le želimo si lahko, da bo podobno drevi, ko bo osrednja tekma drugega kroga skupinskega dela lige prvakov tista med Benfico in Barcelono. V studiu se bosta voditelju pridružila nekdanja nogometna reprezentanta Sašo Udovič in Alfred Jermaniš. Oba sta odlična poznavalca evropskega nogometa. Prvi skrbi za preporod novomeškega klubskega nogometa, drugi bi rad prebudil izolsko ''Trnuljčico''. Bosta lahko po spektaklu iz Lizbone prišla do zaključka, da smo spremljali nogometno pašo za oči? Preverite! Dobimo se na Planet TV ob 20. uri ...

Ne spreglejte