Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 2. 2008,
14.40

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 7. 2. 2008, 14.40

8 let, 5 mesecev

Veliko dela za registracijski organ

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav imajo nogometaši v PrveLige Telekom Slovenije tekmovalni premor, so klubi sila dejavni, tako pa tudi registracijska komisija.

Na seji registracijskega organa Združenja 1. SNL so prvega februarja potrdili kateri igralci imajo pravico nastopa za novo moštvo. Tako so za Domžale registrirani Alen Ćoralić (posojen do konca junija iz Interblocka), Jalen Pokorn, Dalibor Stojanovič, Jože Benko in Ngaham Valentine Djeikui. Gregor Balažič je registriran za HiT Gorico, Dejan Grabič za Interblock, Jan Pahor in Darko Djukić za Koper, Darko Karapetrović, Darko Topić in Tim Lo Duca za Livar, Fernades Nilton Cardoso, Zoran Pavlović in Dalibor Volaš za Maribor, Marko Simeunović, Slaviša Dvorančič, Dejan Kelhar, Roki Štraus in Frane Petričević za MIK CM Celje, Amel Mujaković za Nafto ter Leon Panikvar za Primorje.

Pravočasno so bile vložene še vloge za pridobitev mednarodnih certifikatov za sledeče igralce: Borut Semler, Andrej Troha in Dinnyuy Kongnyuy (vsi Domžale), Igor Radetić, Srđan Matković (oba Drava), Darijan Matić, Adjin Žerić (oba Interblock), Sebastian Cruz Vitagliano, Nwankwo Tochukwu (oba Koper), Suad Fileković, Zdravko Šaraba, Marco Morales Tavares (vsi Maribor), Darko Jovandić, Linck Inacio Daltro (oba MIK CM Celje), Patrik Barbic, Erdžan Bećiri, Milan Samardžić (vsi Livar), Stjepan Caban (Nafta), Nedžad Serdarević in Edin Šaranović (oba Primorje).

V 21. krogu PrveLige Telekom Slovenije pa ne bodo imeli pravice do nastopa Enes Handanović, Ermin Hasić, Aleš Mejač (Koper), Davor Škerjanc, Dalibor Teinović (oba Primorje), Andrej Prejac (Drava), Stanislav Kuzma (Nafta) in Eric Akoto (Interblock).

Pravice nastopa ne bodo imeli tudi igralci, ki so prestopili v klube v času zimskega prestopnega roka, pa kazni v starih klubih še niso v celoti odslužili, tukajšnji organ pa ni prejel obvestila o morebitnih kaznih za posameznega igralca.

Ne spreglejte