Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 7. 2008,
7.49

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 10. 7. 2008, 7.49

8 let, 5 mesecev

Skočić: Verjamem v to ekipo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Superpokalno srečanje med aktualnimi državnimi in pokalnimi prvaki so odločili streli z bele točke, kjer so bili uspešnejši Ljubljančani in se tako okitili z drugo lovoriko.

Dragan Skočić, trener Interblocka: "Čestitam igralcem ob zmagi. Tokrat nismo odigrali tako kot bi morali, vendar je včasih potrebno zmagati tudi take tekme. S tem smo pokazali karakter tako v podaljških kot pri enajstmetrovkah. 'Zasluge' za takšno igro pa imajo tudi Domžalčani, ki so odigrali dobro srečanje. Ne moti me, če bomo imeli na vsaki tekmi slab dan, saj sem profesionalec in zame štejejo zgolj zmage. V igri imamo še določene rezerve in v prihajajočih tekmah bomo še dodatno konsolidirali ekipo. Zadovoljen sem in upam, da bo v prihodnje naša igra boljša. Verjamem namreč v to ekipo. Sicer pa je razlog nekoliko slabši predstavi tudi to, da imamo nekaj novih igralcev, nekateri pa se vračajo po poškodbah. Če ne drugega, sem se na tej pomembni tekmi dobil dodaten vpogled v stanje ekipe. Domžalčanom pa želim, da izločijo svojega tekmeca v kvalifikacijah za ligo prvakov."

Pevnik: Na vse gledam optimistično

Robert Pevnik, trener Domžal: "Zelo sem zadovoljen z igro svojih fantov in čestitam jim na kvalitetni predstavi. To je bila generalka za Luksemburg in mislim, da smo pokazali maksimalno pripravljenost. Sicer nismo bili konkretni v zaključku napada, ampak imamo še sedem dni časa, da to popravimo. Pokazali pa smo, da smo pripravljeni, saj smo skozi celotno srečanje držali tempo. Bili smo boljši … Na vse gledam zelo optimistično, saj ekipa, ki si ustvari veliko priložnosti, slej ko prej začne tudi zadevati. Verjamem v svoje napadalce in mislim, da bo ob prihodu enega ali dveh ekipa še boljša. Obenem pa bi trenerju Draganu Skočiću čestital ob zmagi in osvojitvi superpokala."

Ne spreglejte