Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 12. 2013,
10.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Samir Handanović

Ponedeljek, 9. 12. 2013, 10.36

8 let

Samir Handanović: Storil sem veliko napako. Opravičujem se. (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Samir Handanović si je na tekmi italijanskega prvenstva proti Parmi privoščil nespretnost, kar je med drugim vplivalo na to, da je Inter spet le remiziral.

Vratar Interja je bil v pretekli debitantski sezoni pri Interju izbran za najboljšega posameznika tega milanskega kluba, konstantno in izjemno formo je držal dolgo, na tekmi proti Parmi pa je bil nespreten. Žogo je sicer že ujel, vendar mu je spodrsnilo in jo je izpustil, Parma pa je tik pred koncem prvega polčasa še drugič na tekmi povedla.

"Storil sem veliko napako, zato se opravičujem soigralcem, navijačem in prijateljem. Ob lovljenju žoge mi je spodrsnilo in zgodilo se je, kar se je. Treba je biti pošten in prevzeti odgovornost ob porazih, jaz čutim to odgovornost," se je po le točki proti Parmi pokesal Handanović, ki zaradi prejšnjih predstav sploh ni bil tarča napadov navijačev.

Inter je v 15. krogu že sedmič remiziral, in to proti klubom, ki nikakor ne konkurirajo za vrh lestvice. Za vodilnim Juventusom tako zaostaja že za 12 točk, za tretjim mestom, ki prinaša kvalifikacije za ligo prvakov, pa štiri točke. Prav Napoli bo naslednji tekmec Interja, nato pa bo na sporedu milanski derbi.

"V Bologni in tudi nad Parmo bi morali zmagati, bomo videli, kaj nam bodo ti rezultati prinesli na koncu. Vsaka tekma je težka za nas. Imamo preveč remijev, vendar je treba gledati naprej," je dejala številka ena Interja.

Inter je pred kratkim prevzel indonezijski poslovnež Erick Thohir, ki naj bi Milančanom že v zimskem prestopnem roku priskrbel primerne okrepitev za vrnitev med najboljše na stari celini. Se pa že nekaj časa omenja, da utegne Handanović celo zapustiti Inter in se kot del zamenjave igralcev preseliti na Otok, natančneje v Manchester City. Vendar so za zdaj to le ugibanja, podobno kot so ga poleti povezovali z Barcelono.

Ne spreglejte