Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 7. 2008,
10.10

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 23. 7. 2008, 10.10

8 let, 5 mesecev

Rudar napolnil mrežo Dravograda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Trener Rudarja Marijan Pušnik je na tekmi v Dravogradu ponudil priložnost izbrancem, ki na začetku sezone niso okusili veliko igralnih minut. Rezervna postava Velenjčanov je napolnila mrežo Korošcev.

Povratniki v prvoligaško druščino so se v torek pomerili s tretjeligaško ekipo iz Dravograda, ki jo je pred leti uspešno treniral sedanji strateg ''knapov'' Marijan Pušnik. Slednji je ponudil priložnost predvsem kandidatom, ki niso prišli v poštev za sobotno tekmo 1. kroga PrveLige Telekom Slovenije v Celju.

Z dvema zadetkoma se je izkazal Nejc Omladič, med strelce pa sta se vpisala tudi Hrvat Edi Petrović (poprej Pomorac Kostrena) in japonski napadalec Hidetoshi Wakui, ki je pred kratkim že okusil igranje na slovenskih zelenicah v dresu Interblocka (nekdanjega Factorja).

Wakui znova v Sloveniji?

Oba igralca sta na preizkušnji. ''Oba igralca sta dosegla zadetek, vendarle pa nista navdušila strokovnega vodstva. V ekipi že imamo 'tak tip' igralca, kot ga predstavlja Petrovića. Wakui, ki sicer prebiva v Salzburgu in se želi vrniti v slovenski prvoligaški prostor, je pokazal veliko, a še vseeno ne zadošča kriterijem, ki smo jih izpostavili pri iskanju okrepitve na mestu napadalca,'' je povedal za Sportal športni direktor Rudarja Miran Jalušič

Velenjčani se bodo v soboto prvič v tej sezoni predstavili domačim gledalcem. V goste prihaja NK Maribor. Tekmeca sta se na štadionu Ob jezeru že pomerila v poletnem pripravljalnem obdobju, takrat pa so bili s 3:0 boljši gostitelji.

Ne spreglejte