Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
3. 8. 2008,
11.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 3. 8. 2008, 11.47

8 let, 5 mesecev

Rob: Zadovoljen zaradi sedmih točk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Nafte po treh odigranih krogih 1. SNL še naprej ostajajo neporaženi. S sedmimi točkami so sedaj tudi tik pod vrhom, pred njimi je le MIK CM Celje.

Prav nov klub Slaviše Stojanoviča pa bo že v prihodnjem krogu gostoval v Lendavi.

Pavel Pinni, trener Primorja: "V prvem polčasu je bila igra enakovredna. Nafta je izkoristila svoje priložnosti, nismo jih uspeli zapirati. V prvem delu smo imeli nekaj situacij, kjer bi lahko zaključili bolje, vendar smo preveč komplicirali. Drugi polčas smo bili boljša ekipa v polju. Tudi Nafta je imela lepo priložnost po protinapadu, ampak v polju smo bili boljši. Hoteli smo izenačiti, pokazal se je tudi drugi pristop. Na žalost se nam ni izteklo in Nafta je zasluženo zmagala."

Damir Rob, trener Nafte: "Vedeli smo od samega začetka, da bo to izjemno težka tekma. Na koncu smo srečni in zadovoljni, da nam je uspelo iztržiti drugo zmago v treh krogih. Ekipa Primorja se je predstavila dosedaj kot izjemno kompaktna ekipa, ki točno ve, kaj želi. Mi smo na srečo v uvodu tekme izkoristili tisto svojo priložnost. Na koncu je bilo nekaj priložnosti z ene in druge strani. Jaz sem torej srečen, zadovoljen, da imamo po treh krogih sedem točk. Sedaj pričakujemo naslednjo tekmo in ekipo Celja na domačem igrišču."

Ne spreglejte