Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 11. 2008,
11.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 23. 11. 2008, 11.48

8 let, 5 mesecev

Rob: Z boljšo realizacijo bi zmagali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Športni park v Lendavi še naprej ostaja neosvojiva trdnjava tudi po 18. krogu PrveLige Telekom, vendar ima le točka na tekmi z Rudarjem grenak priokus.

Damir Rob, trener Nafte: "Nisem zastonj opozarjal, da nas čaka najtežja tekma do konca jesenskega dela. To se je tudi uresničilo, ker smo na drugi strani imeli za tekmeca kakovostno ekipo, ki tudi slučajno ni tako visoko na lestvici. Na koncu normalno, da sem razočaran tako kot so tudi igralci, res je bila igra v polju enakovredna, ampak z eno boljšo realizacijo bi lahko tudi to spremenili v svojo korist, saj smo imeli nekaj lepih priložnosti. Drugače pa kolegu Pušniku in vsem igralcem čestitam ter se strinjam, da pogoji za igro niso bili prav najboljši."

Marijan Pušnik, trener Rudarja: "Nafta je na drugem mestu, vodi jo moj dober prijatelj Rob, niso slučajno tako visoko in to so danes z igro tudi pokazali. Vseeno mislim, da smo jim mi enakovredno parirali skozi celotno tekmo, celo z igralcem manj, ki je bil za moje igralce dodatna spodbuda, da so še iztisnili zadnje atome moči ter izenačili. Rezultat je na koncu pravičen, pogoji za igro pa so bili dokaj težki. Razmočeno igrišče, blato in močan veter so verjetno ovirali lepšo predstavo, vseeno pa mislim, da so gledalci zadovoljni, saj sta obe ekipi pokazali veliko agresivnosti in teka."

Ne spreglejte