Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 4. 2008,
8.49

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 9. 4. 2008, 8.49

8 let, 5 mesecev

Rob: Odločni odigrati dobro

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafta z novim trenerjem na čelu Damirjem Robom po prvi spomladanski zmagi bodo danes v Kopru lahko odigrali bolj sproščeno in poskušali preseneti domačine.

Oslabljeno Primorje je bilo v zadnjem krogu pravi tekmec za prvo spomladansko zmago in dvig samozavesti v taboru Nafte. Na lendavsko žalost pa so si trije nogometaši prislužili kartone in ne bodo morali igrati. V zadnjem krogu tretje četrtine PrveLige Telekom Slovenije bodo Lendavčani gostovali v Kopru, proti kateremu v tej sezoni še niso izgubili. Na Bonifiki se je tekma končala z delitvijo točk, pod lendavskimi goricami pa so osvojili poln izkupiček.

Novi trener Damir Rob zaradi rdečega kartona ne bo mogel računati na Hrvata Stjepana Cabana, zaradi rumenih kartonov bosta manjkala madžarski napadalec Joszef Sebök in Gregor Bunc. Mihael Bukovec, Igor Šoštarić in Tomaž Celcar pa so že dalj časa poškodovani. "Kogar ni, brez njega se mora. Ostali fantje so vsi zdravi, nared in odločni, da poskušajo odigrati dobro tekmo v Kopru," pravi Damir Rob. Ker je zaradi kartona Cabana sproščeno eno mesto tujca, bo znova v kadru Bolivijec Jose Luis Ortiz, ki je zadnje srečanje spremljal s tribune.

Rajbar nov pomočnik

Po novem trenerju in športnem direktorju pa ima Nafta še novega pomočnika trenerja. Nekdanji selektor mladih reprezentanc Rob si je izbral Marjana Rajbara, nekoč trenerja mlajših selekcij Mure, nazadnje pa je bil trener pomurskega ligaša Gančani. Klub se je tako sporazumno razšel z dosedanjim pomočnikom trenerja Štefanom Škaperjem, ki je asistiral Djurovskemu, Vučičeviću in tudi Gračanu. "To je popolnoma normalna zadeva, da novi trener pripelje svojega pomočnika. S Štefanom sva bila in bova še naprej v dobrih odnosih, vendar odločitev je bila pač taka," je pojasnil Rob.

Ne spreglejte