Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
16. 8. 2008,
22.01

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 16. 8. 2008, 22.01

8 let, 5 mesecev

Ptujčani v Ljubljano po prvo gostujočo zmago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Ptujčani bodo v 5. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostovali pri Interblocku in skušali podaljšati pozitiven niz rezultatov. Labod Dravi bo lahko pomagal tudi novinec Borut Semler.

Zadnja zmaga s 5:1 proti HiT Gorici je dala Ptujčanom še dodatna krila pred nadaljevanjem sezone, saj so prvenstvo začeli z dvema porazoma. Po tekmi v Ljudskem vrtu in remiju proti Mariboru se njihova forma in rezultatska krivulja vzpenjata in na nove točke računajo že proti zadnjeuvrščenemu Interblocku, ki je imel sredi tedna tudi tekmo pokala UEFA.

Debi Semlerja?

Varovanci Ljubinka Drulovića bodo tako v Ljubljani iskali prvo zmago v gosteh, nastopili pa bodo lahko bržkone vsi nogometaši, vprašljiv je zgolj nastop nekoliko poškodovanega Dorisa Kelenca. V zadnjem času je nase zelo opozoril vezist Marko Drevenšek, ki je v dosedanjem delu prvenstva dosegel že tri zadetke.

Veseli tudi dejstvo, da se počasi v staro formo vrača Rok Kronaveter, veliko pa pri Dravi pričakujejo tudi od nove okrepitve Boruta Semlerja, ki je prišel iz Domžal. Na drugi strani bo Interblock prvič s klopi v domačem prvenstvu vodil nov trener Alberto Bigon. Srečanje bo na sporedu v nedeljo ob 17. uri.

Ne spreglejte