Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 8. 2008,
10.01

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 6. 8. 2008, 10.01

8 let, 5 mesecev

Popovič po stopinjah Krljanoviča in Kuljanca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Vodstvo nogometnega kluba MIK CM Celje je po Dejanu Krljanoviču in Igorju Kuljancu podpisalo štiriletno pogodbo še z donedavnim mladincem Denisom Popovičem. Poraz v Šentjurju.

Mladi nogometaši Denis Popovič, Denis Krljanovič in Igor Kuljanac, vzgojeni v celjski šoli, so se v minuli sezoni pod taktirko Francija Oblaka veselili naslova državnih mladinskih pokalnih prvakov, v tekmovalnem letu 2008/09 pa bodo kot posojeni nogometaši igrali za drugoligaša iz Šentjurja.

Celjska zasedba, sestavljena pretežno iz mladih igralcev (ter tistih, ki v prvenstvu niso dobili veliko priložnosti), je v torek odigrala prijateljsko srečanje v Šentjurju. Gostitelji so ''rumeno-modre'' ugnali z 2:1, v 55. minuti pa je zadetek za Šentjur prispeval nekdanji napadalec ''grofov'', izkušeni Oskar Drobne. Trener Celjanov Slaviša Stojanovič se je odločil za naslednjo začetno postavo: Mujčinovič, Puš, Ovčjak, Lenovšek, Pranjič, Popovič, Korun, Stojanovič, Močič, Štraus in Bakarič, v nadaljevanju pa so vstopili v igro še Kramar, Bratanovič, Pantovič, Rep, Kraljič, Gaber, Jovandić, Dizdarevič in Ribič.

Ne spreglejte