Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 4. 2008,
19.02

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 20. 4. 2008, 19.02

8 let, 5 mesecev

Ošlaj odločil tekmo že v četrti minuti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafte so v tekmi 29. kroga PrveLige Telekom Slovenije v Ivančni Gorici premagali Livar z 1:0 (1:0).

Lendavčani so po menjavah na trenerski klopi prišli še do druge zaporedne zmage. Potem ko so v minulem krogu doma odpravili Interblock, moštvo iz zgornjega dela prvenstvebne lestvice, so tokrat s povsem identično zmago premagali še zadnjeuvrščen Livar.

V lepem in sončnem vremenu sta ekipi prikazali zanimivo tekmo. Domači so imeli že v prvem polčasu nekaj lepih priložnosti, vendar niso bili uspešni, gostje pa so zadeli že v četrti minuti. Trenevski je z desne strani izvajal kot, v kazenskem prostoru pa je najvišje skočil Ošlaj ter dosegel edini zadetek na srečanju.

V deveti minuti je Lo Duca že prevaral vratarja gostov, vendar je streljal mimo gola. Minuto pozneje je bil Vasiljev sam pred Savičem, vendar je slednji dobro posredoval. V 17. minuti je Lo Duca poslal žogo v kazenski prostor, vendar je Kastelic v kazenskem prostoru streljal prek gola. Po strelu Permeta z roba kazenskega prostora je vratnica v 27. minuti ustavila strel za izenačenje.

Nafta zadržala prednost

Gostje so v 43. minuti izvedli lep napad, Vass je lepo streljal, vendar je Savić odbil žogo, do nje je prišel Vasiljev, vendar je tudi njegov poskus Savić ubranil. V drugem polčasu je imel kmalu dve priložnosti Lo Duca, a se je obakrat izkazal Kuzma. Napadi gostov so bili jalovi tudi v nadaljevanju, pri domačih pa sta najlepši priložnosti zapravila Prudič in Gazibegovič. V 78. minuti je Lo Duca lepo podal žogo z leve strani v kazenski prostor, vendar je Kuzma ujel žogo in preprečil povišanje vodstva tekmecev. Vasiljevu je v 83. minuti Savić znova preprečil, da bi se vpisal med strelce.


Fotoutrinki s tekme:





Ne spreglejte