SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odziv predsednika NK Maribor ne pove nič konkretnega

4

termometer

Na novico, ki je odjeknila v javnosti, da Zlatko Zahovič zapušča NK Maribor in bo ta moral poiskati novega športnega direktorja, se je odzval predsednik kluba Drago Cotar.

Ob informacijah, ki so zaokrožile v javnosti o nepreklicnem odstopu Zlatka Zahoviča, predstavljamo stališče NK Maribor. Vloga športnega direktorja našega kluba je povezana z delom 24 ur dnevno in posledično velikimi pritiski na različnih straneh. Kot pri vsakem zmagovalcu, kar Zlatko Zahovič nedvomno je, ti pritiski puščajo tudi posledice. Vsa leta odlično sodelujemo, nizajo se izjemni, za slovenske razmere skoraj neverjetni uspehi. Pri vsem tem je Zlatko Zahovič nepogrešljiv člen in verjamemo, da bomo skupaj nadaljevali našo zgodbo,” je za klubsko spletno stran povedal predsednik Drago Cotar.

Zanimivo pa je, da je Zahovič pred leti ravno v povezavi s predsednikom Cotarjem namigoval, da bo zaključil zgodbo športnega direktorja. Po enem izmed vročih derbijev v Ljubljani, ko je predsednik med zapuščanjem stoženskega objekta prejel udarec od neznanca, mu je v bran takoj stopil Zahovič in dejanje označil za skrajno nedopustno, hkrati pa zagrozil, da ga je napeljalo na misel, da bi prenehal sodelovanje z mariborskim klubom, posredno pa tudi s slovenskim nogometom. Takrat je pokazal, da izjemno ceni predsednika, bo prisluhnil tudi njegovim željam, da zadrži stolček športnega direktorja?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin