Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
18. 8. 2008,
15.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 18. 8. 2008, 15.39

8 let

Novakovič začel odlično

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Selektorja reprezentance Matjaža Keka pred sredino prijateljsko tekmo proti Hrvaški veseli dobra forma Milivoja Novakoviča, je že na prvi tekmi nove sezone zadel.

Francija Sochaux tudi po drugi tekmi v francoskem prvenstvu ostaja brez točk. Tokrat je izgubil proti St. Etiennu z 1:2. Valter Birsa je igral od 46. minute, medtem ko Bojan Jokič ni dobil priložnosti za igro.

Anglija WBA je prvo tekmo po povratku v elitno angleško nogometno ligo odigral v soboto, ko je gostoval pri Arsenalu v Londonu in izgubil z 0:1. Robert Koren za ekipo, ki je v minuli sezoni zmagala v drugorazrednem angleškem klubskem tekmovanju, zaradi poškodbe ni igral, iz istega razloga pa je odpovedal tudi reprezentančni nastop na sredini prijateljski tekmi proti Hrvaški v Mariboru.

Nizozemska Emmen je v drugem krogu nemške druge lige gostil Helmond Sport in remiziral z 1:1. Tim Matavž je igral 90 minut in podal za edini gol, ki so ga zabili gostitelji.

Nemčija Milivoje Novakovič se je izkazal že na prvi tekmi Kölna po povratku v elitno nemško ligo. Kozlički so gostovali v Wolfsburgu in po golu našega reprezentanta v 20. minuti, ki je zadel z glavo, vodili z 1:0. Toda v drugem delu igre so gostje prejeli dva gola in ostali praznih rok. Novakovič je igral 90 minut, v prvi postavi pa je bil tudi Mišo Brečko, ki je bil na igrišču do 79. minute. Bojan Prašnikar je z Energie Cottbusom gostil Hoffenheim in izgubil z 0:3.

V drugi ligi je Wehen izgubil pri Alemmanii Aachen in izgubil z 1:2. Aleš Kokot ni igral. Matej Mavrič je igral 90 minut pri zmagi Koblenza nad Oberhausnom s 3:0. Goran Šukalo ni igral.

Rusija Nastja Čeh je igral od 56. minute za Khimki, ki je gostil FC Moskvo in izgubil z 1:2. Aleksandar Radosavljevič je igral 90 minut za Tom Tomsk, ki je doma izgubil proti Rubinu Kazanu z 1:2.

Belgija V Belgiji je bil na sporedu prvi krog nove sezone. Gent je gostil Mons in zmagal s 5:0. Prvi in zadnji gol na tekmi sta zabila Slovenca Marko Šuler, ki se je med strelce vpisal v 13. minuti, in Zlatan Ljubijankič, ki je zadel v 59. minuti. Oba sta igrala od prve do zadnje minute.

Švedska Miran Burgič ni igral pri remiju AIK Stockholma proti Sundsvallu z 0:1. Andrej Komac je igral do 84. minute pri domači zmagi Djurgardensa z 2:0 proti Gefleju.

Ne spreglejte