Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 8. 2012,
9.40

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

nogomet

Petek, 17. 8. 2012, 9.40

8 let, 6 mesecev

Nezakonski sin Maradone po očetovih stopinjah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nezakonski sin argentinske nogometne legende Maradone Diego junior je pred podpisom pogodbe z argentinskim nižjeligaškim klubom El Porvenir.

Diego Armando Sinagra Maradona oziroma Diego mlajši si želi stopati po očetovih stopinjah in je tako pred podpisom pogodbe z argentinskim nižjeligaškim klubom El Porvenir iz mesta Gerli blizu prestolnice Buenos Aires.

"Obožujem argentinski nogomet, zato bi se mi z igranjem nogometa v Argentini uresničila velika otroška želja," je dejal Neapeljčan, sin slovitega Maradone in Italijanke Cristiane Sinagre. "Če sem le malce po očetu, bi rad igral za najboljša moštva na svetu. Sam pri sebi čutim, da dobro igram, kar pričakujem, da bom lahko pokazal v Argentini," je še dejal 25-letni Diego junior, ki v Italiji še ni dobil prave priložnosti za dokazovanje. Na Apeninskem polotoku je namreč nazadnje igral za nižjeligaško moštvo Quarto, ukvarjal pa se je tudi z igranjem odbojke na mivki.

Argentinski klub za Diega ne bo plačal niti centa, pričakujejo, da bo njegovo plačo kril sponzor in da bodo na ta račun privabili dodatno zanimanje oglaševalcev.

Ne spreglejte