Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
28. 6. 2008,
20.42

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 28. 6. 2008, 20.42

8 let, 5 mesecev

Mariborčani nemočni tudi proti Nafti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V lendavskem Športnem parku sta se v prijateljskem srečanju srečali prvoligaški ekipi Maribora in Nafte. Uspešnejši so bili domačini, ki so zmagali z 2:1.

Nogometaši iz štajerske prestolnice so v soboto svoje pripravljalne moči preizkusili še proti drugi ekipi iz prvoligaške scene, tokrat proti Nafti.

Potem ko so nedavno klonili proti novincu v elitni druščini Rudarju iz Velenja, so tokrat proti Lendavčanom, za katere je bil to sploh prvi prijateljski obračun v sklopu priprav na novo sezono, nanizali novi poraz. Izbranci Damirja Roba so slavili na krilih estonskega nogometaša Konstantina Vassiljeva, ki je mrežo nogometašev izpod Kalvarije zatresel dvakrat, za vijoličasto zasedbo pa je bil natančen mladi reprezentant do 21 let, Dalibor Volaš.

"Vijolice" s Steauo, Nafta s Haldasom

Sedemkratne državne prvake, ki so v treh srečanjih poleg dveh porazov vknjižili še zmago proti nižjeligašu Pragerskemu (14:0), čaka naslednji prijateljski preizkus v ponedeljek s slovito Steauo iz Bukarešte. "Modro-beli" pa se bodo v sredo udarili s Haldásom.

Ne spreglejte