Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 9. 2008,
10.44

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 23. 9. 2008, 10.44

8 let, 5 mesecev

Ljudski vrt že razprodan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V torkovih jutranjih urah je bila prodana še zadnja vstopnica za kvalifikacijsko tekmo SP 2010 med Slovenijo in Severno Irsko, kar pomeni, da bo 11. oktobra Ljudski vrt pokal po šivih.

Že prijateljska tekma s Hrvaško in kvalifikacijska s Slovaško sta dali vedeti, da je slovenskega nogometna reprezentanca znova prišla tudi do prepotrebnega navijaškega utripa. Selitev v nogometni Maribor in uspešen štart kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu 2010 v JAR sta poskrbela za zametke nove nogometne evforije.

Slabe tri tedne pred tretjo kvalifikacijsko tekmo so namreč pošle prav vse vstopnice. Prenovljeni Ljudski vrt bo 11. oktobra, ko bo v štajerski prestolnici gostovala Severna Irska, poln do zadnjega kotička. Kot zanimivost naj dodamo, da je zadnji srečnež dragoceni košek papirja kupil v torek ob 9.40 za severno tribuno, sektor D, 5. vrsto, sedež 8.

Tako je štadion, ki je v prenovljeni obliki luč sveta ugledal v minuli sezoni, tudi uradno razprodan, čeprav imajo nekaj vstopnic pri sebi še člani Viol in Združenih navijačev Slovenije. A slednji vstopnice namenjajo izključno svojim članom ali članom organiziranih navijaških skupin.

Ne spreglejte