Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
28. 11. 2008,
10.22

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 28. 11. 2008, 10.22

8 let, 5 mesecev

Gobec: Zmagali bomo tudi brez mene

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
MIK CM Celje je trenutno na drugem mestu prvenstvene razpredelnice. Tokrat bo gostilo nogometaše Rudarja iz Velenja. Celjani želijo obdržati drugo mesto.

Trener Slaviša Stojanovič je očitno zagotovilo za uspehe. V zadnjih dveh sezonah je osvojil dva naslova slovenskega prvaka z Domžalami, zdaj kroji vrh prvenstvene razpredelnice z MIK CM Celjem. Celjani so trenutno drugi, v 19., predzadnjim jesenskim krogom PrveLige Telekom Slovenije pa bodo doma gostili velenjski Rudar.

''Želimo ostati tam, kjer smo. Trenutno smo drugi, kar je bil tudi naš cilj za zaključek jesenskega dela prvenstva. Še dva kroga sta do konca jesenskega dela, moramo iztržiti čim več, koliko se da,'' pred tekmo pravi Sebastjan Gobec, ki tokrat ne bo smel igrati. ''Verjamem, da se moj izostanek ne bo preveč poznal. Imamo veliko igralcev, ki sicer ne dobijo toliko priložnosti, a so vseeno dovolj kakovostni. Zagotovo se ne bo poznalo, da me ne bo. Verjamem, da moj izostanek ne bo problem,'' je povedal izkušeni celjski nogometaš, ki je v minuli sezoni igral v Belgiji.

V celjsko moštvo se po poškodbi sicer vrača najboljši strelec Dario Biščan, po dolgem času pa bo zaigral tudi Dejan Urbanč, ki bo nastopil prvič po septembru, saj je bil v zadnjem času poškodovan.

''Rudar je, čeprav je v minuli sezoni igral v drugi ligi, zelo dobra ekipa, ki jo vodi zelo dober trener. Marijan Pušnik dobro pozna naše moštvo, toda v tem ne vidim problema, saj je v slovenski ligi tako, da vsak pozna vsakega. Jasno je, da nam ne bo lahko. Toda verjamem, da lahko moji soigralci, če pokažejo tisto, kar znajo, zmagajo. Do konca jesenskega dela bi bilo sanjsko, če bi osvojili še šest točk in brezskrbno odšli na počitnice,'' je povedal Gobec, ki se je v Celje vrnil pred začetkom te sezone.

Ne spreglejte