Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
17. 10. 2008,
10.53

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 17. 10. 2008, 10.53

8 let, 5 mesecev

Gliha: Verjamem, da bomo začeli zmagovati

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Po reprezentančnem premoru, v času katerega so skušali čim bolj dvigniti formo, bodo nogometaši HiT Gorice sezono nadaljevali s petkovo prvenstveno tekmo proti Labodu Dravi.

HiT Gorica bo drevi ob 18. uri gostila Labod Dravo, ki je trenutno na petem mestu prvenstvene razpredelnice. Goričani so tri mesta nižje in želijo čim prej začeti zmagovati ter se povzpeti po lestvici. ''Pričakujem težko tekmo. Če nam bo uspelo strniti vrste in odigrati tako, kot znamo, lahko zmagamo. Seveda je cilj, da pridemo do treh točk,'' pred tekmo pravi trener Primož Gliha, ki bo imel tokrat kar oslabljeno moštvo. Zaradi poškodb bodo manjkali vratar Mitja Pirih, vezist Simon Živec in napadalec Milan Osterc, v napadu pa prav tako ne bo Etiena Velikonje, ki ima štiri rumene kartone in bo počival.

Nagrajeni za pridno delo?

''Res je, da bomo oslabljeni, vendar igramo doma, zato je zmaga nujna. Na kaj drugega kot tri točke ne smemo misliti. Upam, da bomo igrali dobro. Če bo tako, se lahko nadejamo uspeha'' pravi Gliha, ki je zadovoljen s tem, kar so nogometaši pokazali na treningih v času reprezentančnega premora.

''Bili so zelo prizadevni in se trudili po najboljših močeh. Vsi skupaj si želimo čim prej popraviti uvrstitev v prvenstvu, ki je slabša od pričakovanj. Liga je zelo izenačena, zato lahko ob prvem krajšem nizu zmag že skočimo proti vrhu. Čez teden smo nabirali moči, treningi so bili zelo naporni. Verjamem, da se nam bo poznalo, da smo bili zelo pridni. In verjamem, da bomo za pridno delo nagrajeni in bomo začeli zmagovati,'' je še povedal goriški trener, ki ima o nasprotnikih dovolj informacij. ''V Sloveniji se vsi poznamo, zato ne gre računati na kakršnakoli presenečenja s strani kogarkoli,'''' je povedal.

HiT Gorica in Labod Drava sta se v tej sezoni sicer pomerili že dvakrat. V prvenstvu so Ptujčani doma zmagali kar s 5:1, medtem ko je bila v pokalu Hervis Gorica pred domačimi navijači boljša in je zmagala z 2:1.

Ne spreglejte