Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 11. 2008,
8.49

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 30. 11. 2008, 8.49

8 let, 5 mesecev

Drulović: Nogomet se ne igra zaradi sodnikov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Nafte so ostali neporaženi v Lendavi v prvem delu sezone, kot zadnje je klonilo moštvo Laboda Drave. V tako živčni tekmi so svoj delež dodali še sodniki.

Ljubinko Drulović, trener Laboda Drave: "Najprej čestitam Nafti ob zmagi, moji igralci so se borili do konca tekme. V Sloveniji sem pet mesecev in nikoli nisem govoril o sodnikih, ampak mislim, da že nekaj tekem nimamo sreče z njimi. Mogoče se bodo pojavili komentarji, da krivimo sodnike, ker smo izgubili. V taki situaciji kot smo mi je vsaka točka pomembna. Nogomet se ne igra zaradi sodnikov, ampak zaradi gledalcev in igralcev. Imamo pa tudi še vedno težave z realizacijo."

Damir Rob, trener Nafte: "Izredno veliki vložek na tej tekmi, čakali smo eno tako težko, trdo tekmo. Pogoji na zadnjih tekmah niso več popolnoma enaki kot je to bilo prej. Rabili smo tri točke in ponovni priključek na mesta kamor sodimo. Mi smo to ustvarili. Nasprotnik si v 90 minutah ni ustvaril niti eno priložnost za gol. Izredno lepi zadetek Vassiljeva in čestitke mojim fantom. Vem, da gledalci niso uživali v tekmi, ampak pomembne so točke."

Ne spreglejte