Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 7. 2008,
20.15

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 12. 7. 2008, 20.15

8 let, 5 mesecev

Celjani premagali Muro 05

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Mik CM Celja so odigrali zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom državnega prvenstva. Na Areni Petrol so z dopadljivo igro kar trikrat zatresli mrežo Mure 05.

Že uvodoma so varovanci Slaviše Stojanoviča nekajkrat zapretili vratarju Filipu Gačevskem. V 21. minuti pa je moral čuvaj murskosoboške mreže prvič pobrati žogo iz gola; zadetek je dosegel branilec Spasoje Bulajič (nekdanji igralec Mure). Vodstvo je dodatno spodbudilo rumeno-modre, ki so še stopnjevali ritem igre in nagrada za dobro igro je prišla na vrsto 17 minut kasneje, ko je podajo Dejana Urbanča izkoristil Dario Biščan.

V drugem delu so gostitelji zaigrali še bolj napadalno, a za odtenek manj natančno kot v prvem delu. Kljub temu pa je kakšnih 300 gledalcev na štadionu Arena Petrol videlo še en zadetek. V 58. minuti je drugega na generalki pred državnim prvenstvom dosegel Spasoje Bulajič. Za Celjane so od prve minute zaigrali: Šeliga, Kačičnik, Kelhar, Bulajič, Bakarič, Gobec, Korun, Štravs, Biščan, Urbanč, Travner; v nadaljevanju pa so priložnost dobili še: Mujčinovič, Šarič, Rep, Pranjič, Močič, Stojanovič, Nuliček, Dvorančič, Bezjak, Andjelkovič.

Ne spreglejte