Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 8. 2008,
7.53

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 25. 8. 2008, 7.53

8 let, 5 mesecev

Bigon: Nogometaši so igrali kot 'dečki'

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Potem ko nogometaši Domžal nadaljujejo z zmagovitim nizom in kraljujejo na vrhu lestvice, pa Ljubljančani tonejo vse globlje ter tako še zmeraj ostajajo trdno prikovani na dno.

Alberto Bigon, trener Interblocka: "Težko je razložiti situacijo, predvsem v angleškem jeziku. Moja ekipa ima velike probleme, predvsem v psihološkem smislu. To so zelo pomembne težave, saj igralci niso sproščeni in na igrišču igrajo kot 'dečki.' Prišli smo do dna in upam, da bomo z delom ter disciplino skupaj našli pot navzgor. Ne počutim se dobro, saj mi je predsednik Interblocka ponudil delo in v desetih dneh še nismo dosegli ničesar. Upam, da bom lahko delal še naprej. Že ta teden nas čaka gostovanje v Berlinu, ki pa za nas ni tako pomembno, zatem pa bomo prvenstvo začeli na novo."

Pevnik: Igrali smo na krilih publike

Robert Pevnik, trener Domžal: "Zahvalil bi se igralcem in strokovnemu vodstvu za kvalitetno izvedbo, saj smo vsi skupaj živeli za to tekmo. Pripravljali smo se namreč maksimalno. Moramo vedeti, da je bil to lokalni derbi in taki derbiji se ne igrajo na lepoto, ampak na rezultat. Kljub temu lahko rečem, da smo odigrali zelo kvalitetno v vseh segmentih. Na drugi strani bi se zahvalil domžalski publiki, ki počasi živi in se veseli z nami. Publika nas je dobesedno ponesla in igrali smo na njenih krilih. Sicer pa ostajamo trdno na tleh, imamo svojo vizijo in zaupam igralcem. Moram priznati, da so mladi igralci zelo dobro izkoristili svojo priložnost. Ostajamo realni in iz tega ne bomo delali evforije, saj nas sedaj že čaka gostovanje v Kopru."

Zatkovič: Če dosežeš dva zadetka, …

Mitja Zatkovič, strelec dveh zadetkov za Domžale: "Vsekakor nismo pričakovali tako visoke zmage. Moram priznati, da je bil prvi polčas dokaj enakovreden in sicer do prvega zadetka. V drugem delu igre je bilo veliko lažje, zadeli smo še trikrat in zasluženo zmagali. Mislim, da se je prelomilo v drugem polčasu, ko so se Ljubljančani morali odpreti in iti na vse ali nič. Tako je bilo veliko prostora in zadeli smo, kot sem dejal, še trikrat. Kar se tiče moje igre lahko rečem, da je bilo še kar nekaj tekem, kjer sem se predstavil v dobri luči. A če na eni tekmi dosežeš dva zadetka, je nedvomno to najboljša tekma."

Salkič: Določene zadeve razčistiti v glavah

Erik Salkič, igralec Interblocka: "Rezultat pove vse. Domžalčani so bili tokrat izrazito boljši tekmec in potrebno jim je čestitati za zmago. Tekma je bila taka kot je bila in moramo se čim prej zbrati, saj nas čakajo že nove tekme. Mislim, da moramo po vseh porazih stopiti skupaj in določene zadeve razčistiti v glavah. Vsak se mora ozreti nase in pri sebi kaj izboljšati ter nenazadnje trenirati … Zgolj to nam lahko prinese uspeh."

Ne spreglejte