Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 8. 2008,
13.00

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 8. 8. 2008, 13.00

8 let, 5 mesecev

Bezjak: V Lendavo po točke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši MIK CM Celja bodo v 4. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostovali pri Nafti in z zmago poskušali zadržati vodilni položaj na lestvici.

"Grofje" so pred obračunom s sosedom z lestvice optimistično razpoloženi. Vodilni Celjani bodo v četrtem krogu, po remiju z aktualnimi prvaki iz Domžal, v Lendavi odgovarjali na izziv prvega zasledovalca, Nafte. Čeprav je po komaj treh odigranih tekmah prvenstvena razpredelnica vse prej kot razvejena, pa bo derbi kroga dober test za obe vodilni moštvi.

Vrniti se s tremi točkami

Celjani, ki v dosedanjih 270 minutah še niso prejeli zadetka, odhajajo na severovzhod Slovenije samozavestni in odločni nadaljevati dober začetni niz.

"V vsako tekmo gremo z namenom zmagati, tudi v Lendavi ne bo nič drugače. Naredili bomo vse, da se v domače Celje vrnemo bogatejši za nove tri točke," pred potjo v Prekmurje razmišlja mladi napadalec "rumeno-modrih" Roman Bezjak, ki je proti Domžalčanom začel od prve minute: "Vesel sem, da sem dobil priložnost, toda ob enem menim, da bi lahko odigral še bolje."

Tudi s Pokornom

Varovanci Slaviše Stojanoviča bodo v Lendavi močnejši tudi za Jalna Pokorna, ki je med tednom okrepil moštvo izpod Golovca. Zaradi neprispelega certifikata pa za nastop ne bosta kandidirala drugi okrepitvi, Anej Lovrečič in Aleš Puš. Prav tako je vprašljiv nastop izkušenega Aleša Kačičnika, ki je še v fazi sanacije poškodbe.

Ne spreglejte