SiolNET. Sportal Naj planinska koča
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Izbrali ste 12 naj planinskih koč

3

termometer

V 2. krog izbora za naj planinsko kočo 2015, ki ga pripravljamo s Planinsko zvezo Slovenije, ste izglasovali 12 koč. Preverite, katere, in glasujte za svojo najljubšo ter osvojite praktično nagrado.

V Sloveniji je več kot 170 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki dajejo zavetje ter pomagajo obnoviti prehranske zaloge, ki pri grizenju v kolena običajno poidejo še hitreje kot v dolini, kar pomeni, da je izbor precejšen.

V finale ste jih "poslali" 12

Zaradi lažje izvedbe glasovanja smo seznam planinskih koč – gre za planinske koče, ki so opremljene s certifikati Družinam prijazna planinska koča, Certifikatom okolju prijazna koča ali imajo vgrajene čistilne naprave – v prvem krogu glasovanja, ki je potekal med 6. julijem in 10. avgustom, skrčili na 59.

V prvem krogu ste oddali 11.064 glasov in s svojimi glasovi 12 koč (z največ prejetimi glasovi) "poslali" v drugi krog glasovanja, ki poteka med 11. avgustom in 8. septembrom.

Kdo so nagrajenci?

Vsi, ki ste v prvem krogu glasovanja oddali glas za naj kočo, ste bili uvrščeni tudi v nagradno žrebanje. Tako smo v prvem krogu glasovanja vsak teden podelili vodnik Posavsko hribovje, vodnik Po gorah severovzhodne Slovenije, zemljevid Storžič – Košuta, zemljevid Krn in 5 samolepilnih blokcev Planet Siol.net. Kdo vse se je znašel med nagrajenci?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin