Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 12. 2015,
20.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Saša Vujačić New York Knicks

Sreda, 16. 12. 2015, 20.25

8 let

Poraz New Yorka, Vujačić nerazpoložen na igrišču

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V noči na torek je bilo v ligi NBA na sporedu devet obračunov. Od slovenskih košarkarjev je na parket stopil le Saša Vujačić, ki pa ta večer ni bil najbolj razpoložen.

Košarkarji New York Knicks so doma gostili Orlando Magic. Na koncu so bili boljši Čarovniki, ki so zmagali z rezultatom 99:107. Svojo priložnost je dobil tudi Saša Vujačić. Mariborčan je na parketu preživel dobrih pet minut, vendar ni dosegel nobene točke. V njegovo statistiko so zapisali skok in podajo. Pri domačih košarkarjih je bil s 24 točkami najuspešnejši Kevin Seraphin, pri gostih pa Nikola Vučević s 26 točkami.

Ena najbolj razburljivih tekem je bila v mestu angelov, kjer je Oklahoma ugnala Los Angeles Clippers s 100:99. Odločilni vlogi za zmago gostov, ki so dosegli enajsto zmago na zadnjih 14 tekmah, sta imela prva zvezdnika Kevin Durant in Russell Westbrook. Durant je slabih šest sekund pred koncem blokiral met Chrisa Paula za tri točke, Westbrook pa je kalifornijski ekipi nasul 33 točk. Paul je tekmo končal z 32 točkami in desetimi podajami.

Chicago je na domačih tleh klonil proti Brooklynu s 102:105, ob tem pa se je poškodoval še Joakim Noah. V gostujoči ekipi se je izkazal Brook Lopez z 21 točkami in 12 skoki, v domači pa je Jimmy Butler dosegel 24, Španec Pau Gasol pa 20 točk, devet skokov in dve blokadi.

Washington je na kolena položil Sacramento s 113:99, blestela pa sta domači branilec John Wall z 19 podajami in Poljak Marcin Gortat s 27 točkami. Boston je prekinil črni niz in po treh porazih vknjižil zmago proti Minnesoti s 113:99. San Antonio melje tekmece na domačem terenu, proti Indiani je vpisal že 16. v nizu in zmagal s 106:92, najbolj učinkovit pa je bil Kawhi Leonard s 24 točkami.

Houston je doma premagal Charlotte s 102:95, blestel pa je James Harden, kije dosegel 36 točk. Atlanta je s kolektivno predstavo ukanila Portland s 106:97, Utah pa ni imel nobenih težav s Phoenixom, na koncu je slavil s 110:89. Najbolj prepričljiv mož na parketu je bil Gordon Hayward s 24 točkami.

Miami, kjer igrata Goran Dragić in Beno Udrih, bo v noči na sredo v svoji AmericanAirlines Areni gostil Detroit.

Ne spreglejte