Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 10. 2014,
20.48

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 24. 10. 2014, 20.48

8 let, 2 meseca

Trener Jesenic: Pričakujte, da se bo naša igra stopnjevala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po daljšem mrtvilu in bojazni, da bo hokej, tradicionalni šport na Jesenicah, v železarskem mestu celo ugasnil, se stvari v zadnjem času le obračajo na bolje.

V letošnji sezoni z novim članskim klubom, ki ima odslej tudi novo ime - Sij Acroni Jesenice. V klubu so danes predstavili dosedanje delo in načrte za prihodnost.

Dolgoročni načrti vključujejo tudi želje po vrnitvi v najmočnejše tekmovanje v regionalnem okolju. V ligi Ebel so Jeseničani nekoč že bili, a se je takrat zgodba slabo končala. Zdaj v Podmežakli, ki v prenovljeni podobi še ni doživela nekdanje hokejske vročice, gradijo novo poglavje jeseniškega hokeja. In opozarjajo, da se bodo zadev lotili postopoma, brez preskakovanja. Za začetek si želijo, da bi se uvrstili v vrh v ligi INL, drugoligaškem tekmovanju slovenskih in avstrijskih klubov, pa tudi v državnem prvenstvu.

Miha Brus: Napredek je očiten

Jeseničani so peti na lestvici lige INL, v DP pa še neporaženi. Z doseženim je skoraj povsem zadovoljen tudi trener Gorazd Rekelj. "Zelo sem zadovoljen s tem, kar smo naredili v dveh mesecih. Dobro igramo, smo na želeni ravni, res pa je, da s točkovnim izkupičkom nisem zadovoljen. Gostovanja v Avstriji so vedno težka, a to letos ne bo izgovor. Glede na to, kakšno ekipo imamo, smo sposobni poseči po visokih uvrstitvah. Potrebujemo še nekaj časa, da uredimo nekaj malenkosti, a mislim, da se bo naša igra stopnjevala in da bomo vse boljši in boljši."

"Vzdušje je res v redu, na visoki ravni. S fanti se poznamo dolgo časa, vse je v redu, morda je le zadnji konec tedna ni bilo najboljšega razpoloženja, ker smo tesno izgubili. A o tem smo se že pogovorili, tako da je tudi glede tega spet vse v najlepšem redu," pa je dejal kapetan ekipe Miha Brus in dodal, da je ekipa v primerjavi s prejšnjo sezono napredovala na vseh ravneh, tako tekmovalno kot organizacijsko.

Ne spreglejte