Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 4. 2014,
10.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Jesenice Olimpija Podmežakla

Sreda, 2. 4. 2014, 10.32

8 let

Podmežakla bo pozdravila legende slovenskega hokeja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nedavni humanitarni derbi hokejskih legend Jesenic in Olimpije so pospremili pozitivni odzivi hokejskih navdušencev in drugih obiskovalcev. Sledi nov obračun. Tokrat v jeseniški Podmežakli.

Nedavni humanitarni derbi hokejskih legend Jesenic in Olimpije so pospremili pozitivni odzivi hokejskih navdušencev in drugih obiskovalcev, ki so v dvorano Tivoli prišli zaradi humanitarne narave dogodka ali zgolj iz radovednosti in zanimivega zabavnega programa. Fundacija Jakec in čarobna lučka, ustanova za pomoč otrokom s cerebralno paralizo, zato v sodelovanju s hokejisti, Hokejsko zvezo Slovenije in Občino Jesenice vabi na povratno dobrodelno tekmo. Legendarni hokejski ekipi se bosta v jeseniški Podmežakli pomerili v torek, 15. aprila, ob 18. uri.

Večji del izkupička humanitarnega hokejskega derbija bo tokrat namenjen mali Tii z Jesenic. Deklica se je rodila z gensko napako, brezposelna starša pa sama ne zmoreta najti pomoči in ji zagotoviti terapij, s katerimi bi v svojem razvoju lahko čim bolj napredovala. Fundacija Jakec in čarobna lučka zbrana sredstva sicer namenja tudi terapijam malega Jakca s cerebralno paralizo, nakupu terapevtskih naprav ter izobraževanju terapevtov.

Sprejem jeseniških olimpijcev in hokejske reprezentance

Športno dogajanje bo ponovno začinjeno s humorjem voditeljev Jureta Mastnaka in Tadeja Briclja, obiskovalce pa bodo dodobra razgreli še navijaška skupina Ice Ladies, Teater Ponorelii, člani Drsalnega kluba Jesenice, Hišni ansambel Avsenik, Folklorna skupina Juliana in igralski ansambel Gledališča Toneta Čufarja Jesenice. Humanitarni dogodek bodo organizatorji zaključili s častnim sprejemom jeseniških olimpijcev in slovenske hokejske reprezentance, ki bo le nekaj ur po sprejemu odpotovala na svetovno prvenstvo v Južno Korejo.

Vstopnice (šest evrov) bodo kmalu na voljo na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Pošte Slovenije in na prodajnih mestih Eventima.

Ne spreglejte