Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 2. 2012,
10.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Gašper Krošelj

Ponedeljek, 20. 2. 2012, 10.01

8 let

Krošelj tudi na drugi tekmi nepremagan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pretekli teden za slovenske legionarje ni bil pretirano rezultatsko in točkovno uspešen. Se je pa na Danskem znova izkazal Gašper Krošelj, ki je tudi na svoji drugi tekmi ohranil mrežo nedotaknjeno.

Na Švedskem pretekli teden ni bil uspešen za Södertälje, ki je zabeležil tri poraze, Žiga Jeglič je na treh tekmah dosegel en zadetek, Robert Saboliča eno podajo, Blaž Gregorc se na dveh odigranih tekmah ni vpisal v statistike. Dva poraza in zmaga je za Trojo/Ljungbyjem, Andrej Hebar je odigral dve tekmi in v statistike vpisal gol in podajo, Žiga Pavlin je nastopil na vseh obračunih ter zbral dve kazenski minuti. Osharshamn Davida Rodmana je moral priznati poraz proti Malmöju, napadalec se v statistike ni vpisal.

Češke Budejovice Aleša Kranjca so v zadnjem času močno popustile, v preteklem tednu so kar trikrat izgubile, slovenski reprezentančni branilec je skupaj moral le enkrat na kazensko klop. Ligo nižje sta v rednem delu le še dva kroga, Slovan Usti nad Labem pa je bil polovično uspešen, Rok Pajič je na dveh tekmah prispeval podajo, enkrat pa je moral tudi na kazensko klop. Na Slovaškem je Poprad trikrat gostoval, dvakrat je izgubil s 3:4, enkrat pa zmagal s 3:2. Andrej Tavželj se v statistike ni vpisal, Sabahudin Kovačevič je moral enkrat na kazensko klop.

Krefeld je bil v nemški DEL enkrat zmagal in dvakrat izgubil, najprej je z nogometnih 1:0 ugnal Kölner Haie, nato s 4:7 klonil v Berlinu in v nedeljo priznal premoč še Straubingu. Mitja Robar je enkrat podal, Tok Tičar pa je moral enkrat na kazensko klop. V Franciji je v slovenskem obračunu Grenoble (Mitja Šivic) ugnal Angers (Andrej Hočevar), enkrat je zadel v polno prav Šivic. Slednji je v soboto enkrat podal, a moral s soigralci priznati premoč Strasbourgu. Amiens je dvakrat zmagal, Luka Bašič je na vsaki tekmi prispeval eno podajo. Briancon Maksa Selana in Mitje Šivica je dvakrat izgubil, prvi je moral enkrat na kazensko klop, drugi pa je prispeval podajo. Na Danskem je Gašper Krošelj tudi na svoji drugi tekmi ostal nepremagan, na tretji pa je bil zamenjan. V Veliki Britaniji sta ekipi Denisa Kadiča in Matica Kralja zabeležili dva poraza. Prvi ni dosegel nobenega gola ali podaje, drugi je dvakrat podal. Luka Vidmar se na štirih tekmah v ECHL ni vpisal v statistike.

Ne spreglejte