Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 11. 2019,
18.50

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48

Natisni članek

Bordeaux Boštjan Goličič Ligue Magnus

Ponedeljek, 18. 11. 2019, 18.50

4 leta, 5 mesecev

novi član gapa

Boštjan Goličič se seli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,48
slovenska hokejska reprezentanca SP 2019 Nursultan Boštjan Goličič | Boštjan Goličič je novi član francoskega Gapa. | Foto Matic Klanšek Velej/Sportida

Boštjan Goličič je novi član francoskega Gapa.

Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Hokejski napadalec Boštjan Goličič ni več član francoskega prvoligaša Bordeauxa, h kateremu se je preselil pred sezono. Gorenjec bo v nadaljevanju nosil dres njegovega tekmeca Gapa. V Franciji bo kariero nadaljeval tudi vratar Rok Stojanovič. Nosil bo dres Nice.

Slovenski reprezentant Boštjan Goličič, ki že osmo zaporedno sezona drsa v prvi francoski ligi, bo zamenjal delodajalca. Po treh letih pri aktualnem prvaku Grenoblu se je pred sezono preselil k Bordeauxu, v dresu katerega je na 14 tekmah zbral osem točk (dva zadetka, šest asistenc). Po dobrih dveh tekmovalnih mesecih se 30-letnik poslavlja od trenutno osmega moštva Ligue Magnus.

"Po večdnevnem pogajanju sta strani našli skupni jezik in se dogovorili za prekinitev sodelovanja," so zapisali na uradni strani kluba in v nadaljevanju dodali, da se bo Goličič, ki je moral zaradi poškodbe izpustiti skoraj celotno sezono, kaj kmalu preselil v drug francoski kolektiv.

Goličič pri Gapu, Stojanovič v Nici

To so zvečer na družbenem omrežju potrdili tudi pri njegovem novem moštvu, Gapu, ki na lestvici zaseda sedmo mesto. V Franciji igra še vratar Matija Pintarič, ki je član četrtega Rouena, vodilni Grenoble vodi Edo Terglav, v deželi galskih petelinov pa bo kariero nadaljeval tudi vratar Rok Stojanovič. Kranjčan, v tej sezoni še ni branil, je postal član desete Nice, pred tem pa je dve leti stal med vratnicama Lyona, ki je zaradi težav izpadel v nižjo ligo.

Preberite še:

Mitja Robar
Sportal Mitja Robar krmari med predsedniškimi in agentskimi izzivi #video
Ne spreglejte