Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 5. 2015,
12.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 28. 5. 2015, 12.41

8 let

Zoran Jerončič nič več na klopi Braslovč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zoran Jerončič po dveh uspešnih sezonah zapušča klop ŽOK Braslovče. "Bilo je lepo, hvala vam," je zapisal.

Braslovče so jo v zadnjih dveh sezonah nemalokrat zagodle tudi najboljšim slovenskim ekipam, prste vmes pri tem je imel tudi Jerončič, ki pa se očitno ne vidi več na klopi ponosa Braslovč in zapušča klub. "Ob slovesu bi se rad zahvalil vsem dekletom ŽOK Braslovče, s katerimi sem v teh dveh lepih sezonah sodeloval. Želi smo uspehe pa tudi poraze, se smejali in tudi prepirali. Bilo je lepo, hvala vam," je na svojem profilu na Facebooku zapisal izkušeni trener.

"Že pred začetkom lanske sezone sem rekel, da želim biti tukaj samo eno sezono, potem pa smo se dogovorili še za eno in zdaj sta to dve. Mini ciklus je končan in čas je za odhod, mislim, da je tako prav. V Braslovčah je bilo vse tako, kot mora biti, in nimam nikakršnih pripomb. Dve fantastični sezoni, super ljudje v klubu," je dodal Zoran, ki pa še ne ve, kam ga bo vodila nadaljnja pot: "Tudi sam se sprašujem, za zdaj še nič ne vem. Bomo videli, treba bo malce počakati."

Novogoričan je v prvi sezoni s svojimi izbrankami iz Braslovč po hudem boju s Formisom zasedel četrto mesto v državnem prvenstvu, v pokalu pa je moral v četrtfinalu priznati premoč Novi KBM Branik. V tej sezoni je z ŽOK Braslovče prvič v zgodovini nastopil v evropskem pokalu, pokalu Challenge, ki je pomenil pravi praznik. Braslovčanke so morale v drugem krogu kvalifikacij priznati premoč švicarskemu Düdingenu. V državnem prvenstvu so spet obstale v četrtfinalu, ko jih je po treh tekmah izločil Go Volley, v pokalu pa so Braslovče kot organizator zaključnega turnirja v polfinalu izgubile proti končnim zmagovalkam iz Maribora, Novi KBM Branik.

Kdo bo novi trener ekipe iz Spodnje Savinjske doline, še ni znano.

Ne spreglejte