Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
11. 3. 2014,
17.50

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Metod Ropret Odbojkarska zveza Slovenije Tina Lipicer Samec

Torek, 11. 3. 2014, 17.50

4 leta, 1 mesec

Predsednik OZS: Ne želim si besednega pingponga, počakajmo do skupščine

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Najbrž se spomnite, kako je imela prejšnji teden v intervjuju za Sportal uspešna slovenska odbojkarica Tina Lipicer Samec precej povedati na račun OZS. Hoteli smo slišati še drugo plat zgodbe.

Že ob pozdravu je prvi mož Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret vedel, zakaj ga kličemo, a svojega mnenja ni hotel deliti z nami. "Vem, zakaj kličete. Moram povedati, da sem bil po prebranem kar malce užaljen, da ne rečem jezen, nato pa sem se pomiril in zdaj na zadevo gledam drugače. Ne bom rekel, da nič od napisanega ni res, nekaj zagotovo drži, a treba je vedeti, da ljudje nimajo vseh informacij," je za uvod povedal Ropret, ki pa podrobnosti ni želel razkriti.

"Veste, da bi lahko komentiral zadevo, a se mi to ne zdi preveč pametno, ne želim si besednega pingponga, ker ta nič ne reši. Počakajmo do skupščine, ki jo v sredini aprila, in takrat bomo lahko kaj več povedali. Takrat bomo imeli vse na pladnju in bo bolj smiselno govoriti o vseh težavah. Zdaj pa bi bila le moja beseda proti njeni in to nima nobenega smisla," je še dodal predsednik Odbojkarske zveze Slovenije. Na koncu je po nekajminutnem pogovoru z malce nejevoljnim glasom potarnal, da vseh težav v enem samem letu pač ni mogoče rešiti, in se poslovil.

Nekaj je zagotovo jasno – besede in misli, ki nam jih je izkušena odbojkarice zaupala pred tednom dni, niso neutemeljene, saj bi se v nasprotnem primeru Odbojkarska zveza Slovenije, ki je znana po tem, da nikakor ne vidi rada, da se o njej pišejo neresnice, zagotovo branila še isti dan. Nikakor ne bi čakala do sredine aprila.

Kakorkoli, počakajmo torej do skupščine, na kateri nam bodo, kot so obljubili, postregli z vsemi informacijami in odgovori. Seveda ne bo manjkalo tudi vprašanje, kako so lahko brez slabe vesti v pokoj pospremili najboljšo slovensko odbojkarsko dvojico v ženski konkurenci Simono Fabjan in Andrejo Vodeb.

Ne spreglejte