Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 3. 2014,
16.52

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 29. 3. 2014, 16.52

8 let, 5 mesecev

Pogačnikova v Samsunu končala z eno zmago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Na judoistični veliki nagradi v turškem Samsunu je v kategoriji do 70 kilogramov drugi dan od slovenskih predstavnikov nastopila le Anka Pogačnik in po zmagi in porazu ostala brez uvrstitve.

V prvem krogu je premagala Kazahstanko Zamzagul Faizollanovo, v drugem pa klonila proti Nemki Lauri Vargas Koch. V Samsunu so vsi trije slovenski borci že končali nastope, saj je v petek v kategoriji do 52 kilogramov Petra Nareks zasedla sedmo mesto, v kategoriji do 66 kilogramov pri moških pa je Aljaž Jereb izgubil že uvodno borbo in ostal brez uvrstitve.

Slovenske reprezentantke in reprezentante zdaj čakajo priprave v madžarski Tati, nato pa konec aprila še evropsko prvenstvo v Marseillu. Tam bo nastopilo kar 14 Slovenk in Slovencev, Kristina Vršič (do 48 kg), Petra Nareks (do 52 kg), Vlora Beđeti (do 57 kg), Tina Trstenjak, Nina Milošević (obe do 63 kg), Anka Pogačnik (do 70 kg), Ana Velenšek (do 78 kg) in Lucija Polavder (nad 78 kg), ter Matjaž Trbovc (do 60 kg), Andraž Jereb, Adrijan Gomboc (do 66 kg), Rok Drakšič (do 73 kg), Miha Žgank (do 90 kg) in Matjaž Ceraj (nad 100 kg).

Ne spreglejte