Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 4. 2015,
19.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 22. 4. 2015, 19.20

8 let

Dokler ni konec, ni konec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenski državni prvak ACH Volley bo imel v četrtek ob 17.30 v Kamniku priložnost, da osvoji 12. zvezdico. Calcitovci pa si želijo novega izenačenja.

Oranžni zmaji so v nedeljo v Tivoliju spet povedli v finalni seriji in si zagotovili prvo zaključno žogo, da še 11. zapored ubranijo državni naslov. Kamničani bi za svoj četrti naslov morali zmagati dvakrat zapored.

"Dokler ena od ekip v finalu končnice ne zmaga trikrat, je še vse odprto. V ponedeljek smo imeli sestanek, kjer smo se pogovorili o napakah, ki smo jih delali v nedeljo, potem pa smo imeli lažji trening. Dejstvo je, da v nedeljo nismo bili pravi, vsi pa se prav dobro zavedamo, kako pomembna tekma bo za nas v četrtek. V vsakem primeru se želimo še enkrat vrniti v Tivoli," je odločen odlični mladi korektor Tonček Štern.

Flajs: Calcit bo v mali prednosti

Kapetan ACH Volleyja Andrej Flajs je bil do zdaj že desetkrat državni prvak s svojim klubom. Naslov je izpustil le takrat, ko je eno leto igral za francoski Beauavais.

"Proti Calcitu je vedno lažje igrati, ko imaš nekaj točk prednosti. Dejstvo je, da nam bo v Kamniku težje, kajti v Tivoliju smo navajeni visokega stropa in nam je lažje igrati v obrambi. Ampak ne glede na to se že veselim četrtkove tekme, upam, da tudi zadnje v letošnji sezoni. Calcit bo morda imel v četrtek celo nekaj malega prednosti, saj ima manjšo dvorano, ki jo je lažje napolniti. Vedno je zelo glasno, imajo zelo glasne bobnarje, tudi ko igrajo v Tivoliju, jih na tribunah spremlja veliko število navijačev. Seveda si pohvale zaslužijo tudi naši oranžni navijači, ki so se za finalne tekme odzvali v precejšnjem številu. Veseli smo vsakega gledalca in verjamem, da nas bodo prišli spodbujat tudi v Kamnik," je pred četrtkovo tekmo še dejal kapetan ACH Volleyja.

Ne spreglejte