Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 12. 2022,
15.46

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptovaluta PR članek

Sobota, 3. 12. 2022, 15.46

1 leto, 4 mesece

Začetek predprodaje FightOut Crypto: Novi Move-to-Earn žeton, ki bo eksplodiral leta 2023

Oglasno sporočilo

Na voljo je povsem nov kovanec Move-to-Earn (M2E), imenovan FGHT, ki je FightOut žeton in velja za prihodnost zdravja in telesne pripravljenosti.

Finixio | Foto: Finixio Foto: Finixio

FightOut je fitnes aplikacija in spada v verigo telovadnic Web 3.0, ki združuje vadbo v resničnem življenju s tekmovanjem v metaverzumu – globalno prvo te vrste.

Žeton je zdaj v prodaji za 0,01665002 USD (60,06 = 1 USDT) in ni minimalnega ali največjega zneska nakupa.

Strategija za večjo telesno pripravljenost v boju znotraj 96 milijard dolarjev vredne industrije zdravja in fitnesa

Industrija zdravja in fitnesa ima ogromno vrednost, ki jo Statista leta 2022 ocenjuje na 96 milijard dolarjev, vendar je obtičala v preteklosti. Na pomoč prihaja veriga aplikacij in telovadnic M2E FightOut, saj si z ambicioznim zbiranjem sredstev v višini do 100 milijonov dolarjev prizadeva premagati eno najdragocenejših rastočih industrij na planetu.

FightOut je decembra letos v svoji 7-dnevni zasebni prodaji zbral več kot 1 milijon dolarjev, zdaj pa hitro pridobiva tempo v prvem krogu svoje javne prodaje.

Fitnes je povezan z zdravjem in dobrim počutjem, zato vse poti, ki olajšajo doseganje fitnes ciljev, ponujajo možnost živeti dlje in imeti bolj izpolnjena življenja, hkrati pa vlagateljem v te komercialne podvige zagotovijo finančni uspeh.

FightOut je na misiji spremeniti prevladujočo postavitev Web 2.0 in biti boljši od Web 3.0 Move-to-Earn, ki ga trenutno izvajajo mnogi projekti, eden izmed njih je tudi STEPN.

FightOut podpirajo Transak, LBank Labs, BlockMedia Labs in Cryptonews.com.

Unikatne prodajne prednosti FightOuta – Web 2.0 sreča Web 3.0

Platforme M2E, kot je STEPN, so veliko naredile za denarno nagrajevanje merljivih ciljev dejavnosti in telesne pripravljenosti v aplikaciji. Vendar bo prav FightOut revolucioniral že obstoječe projekte.

Prvič, FightOut bo sledil več kot le korakom, saj bodo vse oblike fitnes dejavnosti merljive z novimi tehnološkimi metodami, vključno s senzorji v telovadnici.

Da bi lahko začeli uporabljati platformo, ne potrebujete kupiti dragih NFT-jev.

Drugi inovativni pristopi vključujejo avatar, ki bo povezan z vašim jazom v aplikaciji in bo beležil podatke kot so moč, mišična pripravljenost, kardiovaskularna zmogljivost, tehnika in več. S slednjimi ne bo mogoče trgovati. Statistični podatki, zabeleženi med vašimi vadbami v resničnem življenju, bodo pomagati vašemu avatarju znotraj aplikacije napredovati.

Avatar bo mehanizem za dostop v neskončne možnosti virtualnega sveta, da postane vaša zdrava telesna dejavnost bolj družabna in motivacijska. Vaš avatar FightOut bo odprl vrata v metaverzum FightOut.

FightOut združuje elitne športnike borilnih veščin, da vas motivirajo pri vaši telesni pripravljenosti

FightOut se osredotoča na elitne športnike borilnih veščin in hkrati spodbuja sprejetje tehnologije Web 3.0 na področju zdravja in telesne pripravljenosti ljudi, ki bodo lahko vključeni v strukturirane ali neformalne režime vadbe in fitnesa.

S pristopom “slog ustvarj borbe” bo FightOut namenjen profesionalnim športnikom, saj se osredotoča na prilagojene programe fitnesa za določene športe in dejavnosti. Vključevanje profesionalnih športnikov je z namenom motiviranja vseh strank.

Športniki bodo znotraj naših telovadnic zasnovali športne dejavnosti, posneli videoposnetke in sestavili treninge. Telovadnice bodo postale središča skupnosti FightOut, vendar fizična prisotnost ne bo nujen del članstva.

FightOut načrtuje na začetku postaviti okoli 20 telovadnic v mestih, ki imajo najbolj živahne skupnosti FightOut, sčasoma pa se razširiti v vsa najpomembnejša svetovna mesta.

Aplikacija FightOut spodbuja uporabo FGHT in vrednost žetona

V središču je aplikacija za pametne telefone FightOut, ki bo v prvi vrsti uporabljena za merjenje in spremljanje telesne zmogljivosti.

FightOut je naročniška storitev, kjer se oba žetona FGHT in REPS uporabljata za prijavo in tako kot navadna fiat valuta.

Da bi podprli ekonomičnost žetona FGHT, bo na voljo 25-odstotni popust za tiste, ki kupijo svoje naročnine s slednjim.

REPS je off-chain valuta FightOut znotraj aplikacije.

Nagrade se zaslužijo v REPS-u. Hkrati pa se vsi razpoložljivi izdelki v aplikaciji in druge storitve, kot so posvetovanja na daljavo z osebnimi trenerji ali edinstvenimi borilnimi trenerji FightOut, trgovsko blago in cela paleta digitalnih dobrin poleg tega, kot je kozmetika za avatarje, plačujejo z REPS-om.

Dodatne REPS je mogoče kupiti z uporabo FGHT, kar zagotavlja še en vektor za podporo vrednosti žetona FGHT.

Metaverse, AI, ambasadorji, uvedba telovadnic in še veliko več

Kot omenjeno, avatar vsakega uporabnika odraža dosežke v resničnem svetu in to deluje kot most do lestvic najboljših lig, turnirjev in nagrad, s čimer spodbuja družbeno dejavnost do povratnih informacij za spodbujanje dejanskega fizičnega udejstvovanja.

Obstajali bodo celo boji s profesionalnimi športniki borilnih veščin, ki jih poganja AI, in posebna tekmovanja, ki jih lahko organizirajo člani skupnosti in blagovne znamke.

Prva telovadnica FightOut naj bi se odprla v zadnjem četrtletju 2023. Vsaka telovadnica naj bi vključevala bar zdravja, studio in prostor za delo.

Ambasadorski program FightOut bo prav tako dodal vrednost s prijavo profesionalnih boksarjev in drugih elitnih športnikov za promocijo znamke in vodenje dogodkov, kot so mojstrski tečaji.

Bonusi žetonov FGHT bodo postali priljubljeni pri vlagateljih

Obstaja skupna ponudba 10 milijard FGHT žetonov, pri čemer je 60 % tega zneska namenjenega nakupu v predprodaji, 10 % za likvidnost za kotacije na borzi in 30 % za nagrade in rast projekta.

Predprodaja ima velikodušen program nagrajevanja, saj vlagatelji prejmejo bonuse žetonov v višini do 25 % za naložbe v višini 50.000 $ in 10 % za majše zneske nakupa žetonov v višini 500 $.

Pred prodajo velja trimesečno obdobje pridobitve za vse kupce žetonov. Kupci lahko tudi prejmejo povečane žetonske bonuse z izbiro daljših odmernih obdobij od 6 mesecev (10 % bonus) do 24 mesecev (25 %). Od sredstev, ki bodo zbrana v predprodaji, bo 70 % porabljenih za nakup in obnovo prizorišča.

Ekipo, ki stoji za predprodajo FightOut, je potrdil KYC s strani CoinSniper.

Postanite del rastoče skupnosti in se pridružite boju za bolj zdravo prihodnost s FightOut!


Naročnik oglasnega sporočila je Finixio Ltd.

Ne spreglejte