Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 12. 2010,
12.32

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 9. 12. 2010, 12.32

3 leta, 8 mesecev

Z elektronsko banko KD Banke do učinkovitega urejanja osebnih financ

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Pregledna. Preprosta. Dostopna. Uporabna. Varna.

Elektronska banka KD Banke omogoča 24-urno varno, preprosto, pregledno in udobno elektronsko bančno poslovanje v vsakem trenutku in s katerega koli računalnika, ki ima dostop do interneta, od doma, iz službe ali iz tujine. Z elektronsko banko KD Banke imate popoln pregled nad svojimi financami. Nove funkcionalnosti elektronske banke bodo poskrbele za še boljšo uporabniško izkušnjo in prihranile vaš čas in denar, ki ga lahko uporabite za tisto, kar imate radi in kar vam veliko pomeni. V KD Banki so v sodelovanju s Si.mobilom za vse nove in obstoječe komitente pripravili posebno ugodnost, vsi ljubitelji udobnih copat pa lahko sodelujejo v nagradni igri in se potegujejo za privlačne nagrade.

Vse na enem mestu – kadar koli, kjer koli

Elektronska banka KD Banke ima številne prednosti in funkcionalnosti, ki olajšajo poslovanje z osebnimi financami. Kot ena redkih v Sloveniji združuje naročanje storitev komercialnega in investicijskega bančništva, omogoča popoln pregled storitev, odprtih pri KD Banki ter izvajanje domačih, čezmejnih in mednarodnih plačil. Prek elektronske banke KD Banke lahko opravite borzno naročilo za nakup ali prodajo vrednostnih papirjev na domači ali tuji evrski borzi, naročite prenos denarja s trgovalnega na osebni račun in obratno, ali izvedete nakazilo z osebnega računa in obratno

Varna uporaba

Elektronska banka deluje v varnem informacijskem okolju KD Banke, varnost uporabe elektronske banke pa v KD Banki redno preverjajo neodvisni strokovnjaki. V elektronsko banko lahko vstopite z uporabniškim imenom in enkratnim geslom, prav tako morate z novim enkratnim geslom potrditi tudi vsa plačila prejemnikom, katerim dotlej še niste plačevali (privzeta nastavitev), ter vsa naročila bančnih storitev. Zadnja novost pri preverjanju varnosti je sodelovanje s podjetjem McAfee, enim od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev na področju spletne varnosti, ki dnevno preverja elektronsko banko in spletni mesti KD Banke.

Nove funkcionalnosti za še boljšo uporabniško izkušnjo

Elektronski banki KD Banke nenehno dodajajo nove funkcionalnosti za še boljšo uporabniško izkušnjo in povečano dodano vrednost. Tako boste lahko v prihodnje izvedli plačilo z univerzalnim plačilnim nalogom, spremljali preteklo in tekočo porabo na svoji kartici MasterCard, spremenili način izplačila denarja s trgovalnega na izbrani osebni račun, sproti spremljali pripisane in razmejene obresti iz naslova varčevanj pri KD Banki ter, kar je še pomembneje, tudi med letom spremljali informativne obresti za dohodnino. Hkrati boste lahko pripravili informativne izračune varčevalnega računa, depozita, premostitvenega kredita in lombardnih kreditov, zavarovanih z zastavo vrednostnih papirjev ali terjatev točk skladov in nekatere med seboj tudi primerjali.

Pomembno je izpostaviti novost, s katero boste lahko še povečali učinkovitost borznega trgovanja prek elektronske banke. V KD Banki so razvili storitev, ki omogoča, da je vaš denar stalno razpoložljiv - tudi v času, ko potuje prek plačilnih sistemov. Z novo različico elektronske banke boste tako lahko denar kadar koli nakazali na vaš trgovalni račun pri KD Banki, ta pa bo takoj na voljo za nakup vrednostnih papirjev prek elektronske banke (obstajajo sicer izjeme, ko to ne bo možno - če uporabnik ni poravnal svojih obveznosti do banke iz naslova borznega posredovanja na primer).

Posebne ponudbe KD Banke

V KD Banki so prav tako pripravili posebno ponudbo na borznem posredovanju in individualnem upravljanju premoženja. Za nove stranke na borznem posredovanju in individualnem upravljanju premoženja veljajo naslednje ugodnosti: povrnitev stroškov prenosa domačih in tujih vrednostnih papirjev na KD Banko, brezplačno spremljanje globine trga ljubljanske borze v letu 2010 itd. Ponudba velja samo še do 31. decembra 2010!

Za fizične osebe je trenutno aktualna posebna depozitna ponudba z ugodnimi obrestnimi merami, ki velja do 31. 12. 2010 oziroma do porabe sredstev. Minimalni znesek vezave je 500 EUR. V okviru ponudbe je na voljo fiksna obrestna mera v višini 3,90 % za dobo vezave nad 3 leta z možnostjo odpovedi pogodbe po 1 letu, fiksna obrestna mera v višini 4,30 % za dobo vezave nad 3 leta z možnostjo odpovedi pogodbe po 2 letih in fiksna obrestna mera v višini 4,60 % za dobo vezave nad 3 leta brez možnosti odpovedi pogodbe.

Ne spreglejte