Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 1. 2023,
10.18

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Žan Nekrep Amazon zaslužek na spletu zaslužek PR članek

Četrtek, 5. 1. 2023, 10.18

1 leto, 3 mesece

Sistem, ki ga brezplačno deli med Slovence

Video: Kako lahko Žan Nekrep v sedmih dneh prek Amazona naredi več kot 40 tisoč evrov prihodka?

Oglasno sporočilo
slika_Zan_1200x800

Verjetno ste že slišali, da se da prek spleta enostavno zaslužiti. Pa je res tako enostavno, kot govori Žan Nekrep? Razkrivamo njegove konkretne številke ter številke njegovih študentov in njegov sistem, ki ga že več let brezplačno deli med Slovence.

Zaradi Amazona vse več ljudi iz Slovenije vsak dan služi veliko denarja prek spleta iz Slovenije in so zaradi tega pustili tudi službo.

Bi radi tudi vi prek spleta na Amazonu zaslužili z malo dela? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije za ta spletni zaslužek.

Kako Žan Nekrep služi prek spleta na Amazonu?

Žan Nekrep za spletni zaslužek uporablja sistem Amazon FBA. Prek spleta prodaja na Amazonu ZDA, kjer še nikoli ni bil. Prek spleta na Alibabi kupi izdelke in jih dražje prodaja na ameriškem Amazonu. FBA v angleščini pomeni Fulfillment by Amazon, v slovenščini pa Izpolnitev s strani Amazona. To pomeni, da plačate provizijo, Amazon pa bo opravil večino dela za vas, na primer skladiščenje, pošiljanje izdelkov, podpora strankam, pakiranje, vračila … Tako res ne boste imeli veliko dela s prodajo, le na daljavo boste vse vodili in imeli pod nadzorom.

In koliko Žan Nekrep zasluži prek spleta na Amazonu?

Tukaj je nekaj njegovih najnovejših številk iz decembra 2022. Kot vidimo, ustvari veliko več, približno 42 tisoč dolarjev na teden in to je bilo še pred božičem, ko pričakuje tudi dvakratno povečanje prodaje.

Zan.Nekrep_1 | Foto:

Primer Amazonovega nakazila 23. decembra 2022 v vrednosti cca 14.900 dolarjev (Amazon denar nakaže vsakih 14 dni):

Zan.Nekrep_2 | Foto:

Zakaj sploh začeti služiti prek spleta (na Amazonu)?

  • Prodajati lahko začnete kljub redni službi. Z Amazonom lahko zelo dobro zaslužite prek spleta.
  • Ne potrebujete svojega skladišča in tudi ne spletne strani.
  • Sami nimate dela s pošiljanjem izdelkov strankam.
  • Ni vam treba obiskovati ZDA ali Kitajske – vse lahko urejate prek spleta od doma.
  • Potrebujete le dostop do računalnika, delate lahko kjerkoli in kadarkoli.
  • Na Amazonu lahko prodajate kot fizična oseba.
  • Posel z Amazonom vam lahko vzame le nekaj ur na teden.
  • Ni vam treba imeti zaposlenih ljudi.

Želite tudi vi zaslužiti na Amazonu z le nekaj urami dela na teden? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, ki bo že v torek!

Kaj pa študentje Žana Nekrepa, koliko in kako hitro lahko začnejo služiti prek spleta?

Konkretne številke stranke Žana Nekrepa, ki so ji celoten posel spletnega zaslužka, od A do Ž, postavili na Amazonu. Prodajati je začela januarja 2022, in sicer le en izdelek. Gre za osebo, mlajšo od 25 let, ki prej nikoli ni prodajala na Amazonu. Izdelek je prodajala prek "dropshippinga". V treh mesecih ima posel na Amazonu, s katerim lahko letno ustvari do 500 tisoč dolarjev prihodkov (predvideni dobiček od 100 do 150 tisoč dolarjev).

Zan.Nekrep_3 | Foto:

Ključna prednost Amazona je visok odstotek konverzije kot povprečne spletne trgovine. Zakaj? Ker gredo ljudje na Amazon z namenom, da izdelek KUPIJO.

Zan.Nekrep_4 | Foto: Gotovo se sprašujete, kaj prodajajo na Amazonu. VSE! Od vadbenih pripomočkov, telefonov, igrač do kozmetike. Primer je ab roller. Prodajalec izdelka ab roller na Amazonu v ZDA:

- mesečno z enim izdelkom ustvari 16 tisoč dolarjev prihodkov,

- izdelek prodaja za približno 24 dolarjev,

- na mesec ustvari vsaj 5.000 dolarjev dobička.

Potrebujete še malo zagona? Poglejte si primere slovenskih študentov, ki prodajajo na Amazonu.

Fotogalerija
1 / 4

Brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Ljudje vedno pravijo, da je treba veliko zapraviti za oglaševanje na Amazonu, če želiš imeti dobro prodajo. Spodaj si poglejte statistiko ene od strank, ki kaže, da je oglaševanje dobičkonosno. Drugače je povprečna marža prodajalcev na Amazonu po svetu 25 odstotkov.

Zan.Nekrep_8 | Foto:

Naše zadnje stranke ponavadi dosegajo tudi več kot 30-odstotno maržo.

So vas podatki navdušili? Prijavite se zdaj! Na brezplačnem webinarju boste izvedeli:

  • kako zaslužiti prek spleta z metodo, ki izkorišča rast spletne prodaje po vsem svetu (prodaja na Amazonu še vedno raste po vsem svetu),
  • kakšen je sistem zaslužka prek spleta, pri katerem lahko začnete hitro služiti in delate od koderkoli na svetu (85 odstotkov prodajalcev na Amazonu ima dobiček),
  • kako zaslužiti na internetu z izdelki iz Kitajske, ki jih sploh nikoli niste videli in se vsak dan prodajajo na Amazonu,
  • kateri so primeri izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Alibabi in dražje prodate na Amazonu (konkretni prikazi izdelkov, ki jih lahko kupite prek spleta iz Slovenije),
  • kako zaslužiti večkratnik mesečne plače prek interneta z manj kot dvema urama dela na teden (za vodenje posla potrebujete le mobilni telefon),
  • kako postaviti enostaven internetni posel na največji spletni trgovini na svetu, ki vam bo dnevno prinašal prihodek, tudi ko boste spali (večina prodaje v ZDA poteka ponoči po našem času),
  • kako najti zmagovalni izdelek za prodajo in ta izdelek predstaviti na največji spletni trgovini na svetu (prikaz konkretnih programov, ki vam najdejo pravi izdelek) ter še mnogo več.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu! 

Naročnik oglasnega sporočila je Žan Nekrep Consulting.

Ne spreglejte