Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 11. 2018,
4.00

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

3

Natisni članek

Četrtek, 15. 11. 2018, 4.00

4 leta, 9 mesecev

FILM IN TV

72-letna Cher razkrila recept za fit postavo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

3

cher

Pevka Cher je pri svojih 72 letih videti nadvse mladostno. Ali je za tak videz zaslužna lepotna kirurgija, izbrana hrana, dobri geni ali naporna telovadba, je razkrila v oddaji Ellen, ki jo lahko spremljate na Planetu.

Da leta niso ovira, dokazuje pevka Cher, ki pri svojih 72 letih deluje zelo mladostno in fit. "Še vedno telovadim skoraj vsak dan in naredim celo 'plank', v katerem lahko zdržim kar pet minut," je pevka razkrila v pogovoru z Ellen DeGeneres, ki si ga lahko ogledate na dnu članka. 

Voditeljica, ki je znana po svoji neposrednosti, ji je predlagala, da se v naslednjem izzivu pomeri kar z nekdanjo prvo damo ZDA Michaell Obama, ki je prav tako izjemo fit. Cher kondicijo pridobiva tudi s tekom, hodi v naravo, doma ob predvajanju videoposnetkov pleše zumbo in se ukvarja celo z deskanjem, česar se je naučila pri svojih 60 letih. S tem je dokazala, da nikoli ni prepozno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feb 8, 2017 💖 http://cher.com

A post shared by Cher (@cher) on

Pevka je sicer vegetarijanka. "Ne maram mesa, poleg tega je večina mojih najljubših živil tako ali tako zdrava," je povedala. Poleg vegetarijanskega življenjskega sloga ima tudi druge zdrave navade. Tako skoraj nikoli ne pije alkohola in ne kadi, a hkrati priznava, da vselej ni bilo tako.

"Kadila sem kratek čas, poskusila tudi nekaj drog, vendar mi niso ustrezale. Zdaj uživam le še alkohol, vendar maksimalno od tri- do štirikrat na leto," je pojasnila pevka, ki se zaveda, kako pomembni sta energija in dobro počutje za zahtevne zvezdniške nastope, ki jih še zmeraj redno izvaja.

Planet TV Aktualna sezona Ellen na Planetu

Podrobneje je preučila tudi, katera živila niso primerna za njeno telo, in jih nadomestila z zdravimi. "Rjavi riž, stročnice (leča, čičerika, fižol) in zelenjava se redno znajdejo na mojem jedilniku. Kadar potrebujem več energije, pa si privoščim testenine ali sadje," je svoje skrivnosti razkrila legendarna glasbenica.

Nekaj zaslug za njen videz imajo nedvomno tudi dobri geni, saj je njena mama, nekdanja igralka Georgia Holt, pri svoji 92 letih prav tako videti zelo mladostno.

cher | Foto: Prinscreen YouTube Foto: Prinscreen YouTube

Nekaj utrinkov iz oddaje Ellen si lahko ogledate v spodnjem videu. Celotno oddajo, v kateri je gostovala legendarna pevka, pa si lahko ogledate v četrtek, 15. novembra, ob 13.10 na Planetu.

Aktualna sezona pogovorne oddaje Ellen je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do petka ob 13.10.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV
Planet TV Bizarni izzivi za Channinga Tatuma in LeBrona Jamesa #video
Ne spreglejte