Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 3. 2012,
12.32

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Oprah Winfrey Portia de Rossi Jay Leno

Nedelja, 4. 3. 2012, 12.32

1 leto, 5 mesecev

Zvezdniški pari, ki nimajo otrok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav nekateri hollywoodski zvezdniki navdušeno delijo novice o rojstvu otrok, so se drugi odločili, da otrok zaradi takšnih in drugačnih razlogov ne želijo imeti.

Oprah Winfrey in Stedman Graham

Uspešna televizijska voditeljica Oprah Winfrey in poslovnež Stedman Graham prijateljujeta vse od leta 1986, kljub temu pa se nihče od njiju ni izrazil želje po otrocih. Znano je, da je Oprah Winfrey, ki je bila v rani mladosti žrtev spolnih zlorab, pri 14 letih rodila dečka, ki pa je le nekaj dni pozneje umrl. Čeprav se par nikoli ni odločil za svoje otroke, je Oprah Winfrey s svojo dobrodelnostjo spremenila usodo številnih drugih otrok.

Rachael Ray in John Cusimano

Zvezdnica kuharskih oddaj televizijske mreže Food Network in avtorica številnih kuharic Rachael Ray je že od leta 2003 poročena z odvetnikom in glasbenikom Johnom Cusimanom, vendar sta oba prepričana, da nikoli ne bosta imela otrok. "Veliko časa namenim svoji karieri. Da bi bila dobra mati, bi se morala odreči svoji karieri, kar ne načrtujem," je povedala 43-letna Rachael.

Ellen DeGeneres in Portia de Rossi

Televizijska voditeljica in igralka Ellen DeGeneres, ki svoje spolne usmerjenosti nikakor ne skriva, se je leta 2008 poročila z igralko Portio de Rossi, s katero prijateljuje že vrsto let. V svoji knjigi Seriously … I'm Kidding je Ellen DeGeneres zapisala: "O otrocih sva razmišljali, vendar sva se odločili, da svojih otrok ne bova imeli, saj imava v svoji hiši veliko preveč stekla."

Helen Mirren in Taylor Hackford

Čeprav sta igralka Helen Mirren in režiser Taylor Hackford poročena že 25 let, si nikoli nista želela imeti otrok. Helen Mirren je pojasnila: "Vedno sem cenila svobodo. Seveda sem si v preteklosti želela, da bi imela otroke, ki bi bili nekakšen spomin na pretekla razmerja. Vendar otroci odrastejo in postanejo čustveno breme, zato se nikoli nisem odločila, da bi jih imela."

Ricky Gervais in Jane Fallon

Komični igralec Ricky Gervais, ki se nam je v spomin vtisnil z vodenjem podelitve zlatih globusov, in njegova žena Jane Fallon sta se že na začetku njunega razmerja odločila, da ne želita imeti otrok. "Nikoli nisva želela postati starša, saj nisva želela izgubiti najine svobode in neodvisnosti," je pred leti za angleško revijo Red povedal 50-letni Ricky Gervais.

Jon Hamm in Jennifer Westfeldt

Igralca Jon Hamm, ki ga lahko vidimo v seriji Oglaševalci, in Jennifer Westfeldt sta v razmerju že 15 let, kljub temu pa nimata otrok. "Imava veliko prijateljev, ki imajo otroke. Sem pa tudi stric šestim otrokom, zato imam dovolj otrok v svojem življenju," je povedal Jon Hamm. Mnenje njegove partnerice Jennifer Westfeldt pa se rahlo razlikuje: "Zagotovo nisva proti otrokom, vendar je najino življenje preveč natrpano, da bi imela otroke. Bomo pa videli, kaj bo prinesla prihodnost."

Jay in Mavis Leno

Voditelj Jay Leno, ki že nekaj časa vodi priljubljeno pogovorno oddajo The Tonight Show with Jay Leno, in njegova žena Mavis Leno, sicer zagovornica človekovih pravic, v javnosti nikoli nista razglabljala o tem, ali želita imeti otroke. Glede na to, da sta poročena že več kot 30 let, otrok pa še nimata, najverjetneje pa jih nikoli tudi ne bosta imela.

Ne spreglejte