SiolNET. Planet TV Leta štejejo
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Zaradi tega pevko velikokrat oštejejo #video

0,01

termometer

Kviz Leta štejejo z Klemnom Bučanom je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu.

Leta stejejo Planet TV Jasna Kuljaj odpira svojo šolo #video

Tinkara Fortuna in Denis Porčič – Chorchyp se bosta nocoj preizkusila v kvizu Leta štejejo. Druži pa ju tudi dejstvo, da sta se lani udeležila šova Kdo si ti? Zvezde pod masko v istem studiu. Poleg tega, da sta potem zasnovala tudi otroško knjigo, ju druži tudi dejstvo, da sta rojena istega leta. Bi jima pripisali toliko let?

"Pa kaj ti tolikokrat poveš, koliko si stara," velikokrat sliši od svojih prijateljic, pravi Tinkara, a vztraja. Ker je naravnega staranja vedno manj, ga toliko bolj podpira. Vsak na svoj način pa bosta tekmovalca ubrala svojo taktiko pri ugibanju let neznancev.

Leta stejejo Planet TV Mama podvomila v njegovo spolno usmerjenost #video

In medtem ko Denis pravi, da čas ni njegov gospodar in da mu letnice ne ležijo, Tinkara stavi na pomoč s področja glasbe. A oba se spominjata prelomnega dogodka za našo regijo, leta 1980 in Titove smrti. Kar zadeva glasbeni slog, pa se oba spomnita tudi Novih fosilov. Tinkaro nanje vežejo posebni spomni, saj je bil njen oče glasbenik, ki je z njimi celo zaigral. "Jaz bi morala biti, če bi bilo po očetovem, Sanja. Pa je potem mami rekla: Tinkara." Za kar ji je Tinkara še danes hvaležna.

Kako se bosta odrezala v ugibanju let, preverite nocoj ob 19.45 na Planetu v kvizu Leta štejejo.
Leta štejejo Planet TV Radijski voditelj: Jaz sem zjutraj neprijazno bitje #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi iskreno: To bom zelo težko prenesla #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nina Domnu prvič priznala: Rada te imam! #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin