SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako se izogniti božiču?

0

termometer

Kako se izogniti božiču

Le zakaj bi se izognili božiču, ko pa si lahko v tem času na Planetu ogledate same odlične filme? Eden med njimi je tudi komedija Kako se izogniti božiču, ki bo na sporedu v nedeljo, 27. decembra, ob 22.30.

Legendarna komedija Kako se izogniti božiču (Christmas With the Kranks) pravzaprav prikazuje prav to, kako se je v resnici težko izogniti božiču. V glavnih vlogah igrajo Tim Allen, Jamie Lee Curtis in Dan Aykroyd, sami mojstri filmske zabave.

V odbiti komediji se Luther Krank odloči izogniti božiču in z ženo Noro odpotovati na križarjenje po Karibih. Ko pa njegova hči sporoči, da pride za božič na obisk, mora Luther misel o dopustu opustiti in je prisiljen božič spet, tako kot vedno, praznovati - še pred tem pa zakrpati odnose s sosedi, okrasiti hišo in pripraviti vse potrebno za božični večer ...

Komedija Kako se izogniti božiču bo na Planetu v nedeljo, 27. decembra, ob 22.30, po animirani uspešnici Ledeno kraljestvo.
Božično presenečenje Planet TV Božični teden na Planetu Sam doma Planet TV Ni božiča brez Kevina Počitnice Planet TV Romantične Počitnice s Kate Winslet in Cameron Diaz
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin