SiolNET. Planet TV Bar
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sandi in Katarina imata dovolj: Tega se ne greva več #video

2,25

termometer

Bar - Sandi in Katarina |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Nekateri barovci so znova slabe volje. Vzrok je razmetano in umazano stanovanje. Katarina in Sandi pravita, da za čistočo v stanovanju skrbijo vedno eni in isti, ti pa imajo tega, da so čistilke za druge, dovolj.

Tokrat je bila Katarina, na novo postavljena vodja bele ekipe, tista, ki je zgodaj zjutraj vstala, da bi v lokalu sprejela novo robo, potem pa se je lotila še pospravljanja po njenem mnenju že povsem kaotično razmetanega stanovanja. Ko je težavo izpostavila Eriku, jo je ta s svojim komentarjem le še bolj ujezil.

Katarina je povedala, da ne misli več pospravljati za drugimi in da ima tega, da za red in čistočo v stanovanju vedno skrbijo eni in isti, dovolj. Pri tem jo je podprl tudi Sandi, ki je ob tem izpostavil, da je zadnjič porabil kar dve uri za pomivanje gore posode, ker nekateri ne pomivajo sproti za seboj in se umazana posoda kopiči.

Kaj je Erik rekel Katarini, da se je ta ujezila, preverite v spodnjem videu, več zanimivega dogajanja pa ne zamudite nocoj v novi epizodi Bara, ki bo na Planetu na sporedu ob 21. uri.

sandi Planet TV Sandi: Neupoštevanje pravil nas bo ugonobilo! Bar - Maruša Planet TV Maruša v težavah: So se tekmovalci zarotili proti njej? #video Bar - Noemi Planet TV Noemi vznemirjena zaradi svojega fanta #video Bar na Planet TV Planet TV Na vročem stolu Erik in Noemi! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin