SiolNET. Planet TV Bar
0,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Brez frajtonarice ne gre niti v Baru

0,48

termometer

Bar |  | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Današnji večer bo v Baru v znamenju harmonike in domače glasbe. Barovce bo obiskal harmonikar Boštjan Konečnik, ki obljublja žur v duhu pravega martinovanja. 

Boštjan pravi, da se je v harmoniko zaljubil na prvi pogled pri desetih letih, od takrat pa je več ne izpusti  izpred oči. Edina prava ljubezen, ji reče. Brez dvom, bo to ljubezen pokazal tudi na nocojšnjem žuru na Kongresnem trgu 3, kjer se barovci pripravljajo na pravo martinovanje.

Boštjan Konečnik. | Foto: Boštjan Konečnik.

Nove pesmi ustvarja predvsem zase, če so ljudem všeč, pa je nagrada še toliko lepša. Nikoli ne bo zaigral nekaj, kar mu ni všeč, ali nekaj, česar ne čuti. Če vas zanima, kakšno energijo bo ta večer prinesel Boštjan Konečnik, vabljeni nocoj ob 19. uri v Bar na Kongresnem trgu 3 na noro martinovo zabavo. 

Strastni harmonikar obljublja, da bo zaigral znano pesem Gostilna je moj dom, ki jo zagotovo pozna vsak navdušenec nad pristnim in domačim, namenil pa jo bo barovcem, saj je gostilna trenutne res njihov dom. V upanju, da se bodo z njo poistovetili, napolnili bar in se ob tem še neizmerno zabavali, Boštjan še poudarja, da pripravlja tudi pravo presenečenje. Premierno bo zaigral delček čisto nove avtorske skladbe. "Zagotovo bo zažgala," je prepričan Boštjan. 

Resničnostni šov Bar lahko spremljate vsak dan od torka do petka ob 22.30. Ob sobotah spremljajte oddajo v živo ob 20. uri.  
  Bar Planet TV Kdaj lahko srečate svojega najljubšega barovca v Baru #foto Bar na Planet TV Planet TV V Bar prihaja Neda Ukraden BAR oddaja v živo Planet TV Pozor: Bar na Planetu ob drugi uri!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 27
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin