Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 10. 2011,
7.04

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 26. 10. 2011, 7.04

8 let, 5 mesecev

"Vsi so najbolj pametni, ko niso v vladi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu Planet Siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

"Slovenskemu gospodarstvo smo dali veliko denarja in nisem prepričan, da se je obrnil tako, kot bi želeli," meni predsednik vlade, ki opravlja tekoče posle, Borut Pahor.

rippled 25.10.2011 ob 16:13

No nekaj je pri nas res... podjetniki in menedžerji so v kapitalizmu samo ko je treba kasirat in klestit delavske pravice... kar se pa tiče inovativnosti, prodornosti in tržnega obnašanja so pa še vedno po večini ostali v prejšnjem gospodarskem sistemu. Država reši me, država naredi to, naredi ono, ni mi uspelo zaradi države etc. etc.

ordner 25.10.2011 ob 16:18

Že videno in slišano. Sicer pa so vsi najbolj pametni takrat ko niso v vladi ( velja za vse politične opcije). Ko nastopijo delo v vladni ekipi pa vsa pamet in znanje izpuhtita neznano kam.

Stric Marč 25.10.2011 ob 17:41

Gospodarstvo se naj odloči, kaj želi: državno pomoč ali proste roke. Potem naj ne hodijo na vlado. Pri varčevalnih ukrepih bi lahko bili tudi gospodje menežerji vzged. Pa niso. Kje so tisti dobri programi,ki bi jih naj vlada financirala. Za dobre programe ja ni problem denar, tako vsaj pravijo banke. Res je Pahor vladal v težkem obdobju, ampak težje še pride. Spošno varčevanje še pravzaprav nihče ni resno občutil. To pride, ne glede na barvo vlade.

Slovenija je po maratonskih 16 krogih glasovanja za nestalno članico Varnostnega sveta v Generalni skupščini odstopila od kandidature. "Ne odobravamo poteka kampanje in volitev," je dejal minister Žbogar.

Mao 25.10.2011 ob 07:18

Nič čudnega zdaj se vidi realna slika slovenije v svetu.Smo manj pomembni od tistih ki teptajo človekove pravice in to v varnostnem svetu ozn,žalostno.Res je, da nimamo nafte in plina ampak to ne bi smelo biti merilo za tako organizacijo.Pa kaj čmo ......

mr21 25.10.2011 ob 07:54

Me prav zanima kdo jim je "prišepnil" da naj odstopijo od kandidature? Verjetno eden od velikih stalnih.... Upam pa da smo sprejeli umazano kampanio Azaberžana in sprejeli darilo ene par tankarjev nafte.. :-) ...... No sicer pa zakaj naj bi sploh sedeli v tem organu kot statisti... Bodimo raje tem, kjer lahko s svojimi stališči kaj dosežemo in izboljšamo!!!

nichiren0 25.10.2011 ob 08:36

vsaj ena častna poteza zm.slovenija ni nič izgubila .biti hlapec zda in eu pri glasovanju je tako in tako,ali je to v zn,eu,nato,ovse ,oecd,še v vs bi trebali na mig glasovati.verjamem da je slovenija več pridobila s tem častnim umikom kot pa s posiljevanjem in moledovanjem.veste,hrbtenica je tisti sklop okostja ki nas drži pokonci

Po rezultatih javnomnenjske raziskave, ki jo je izvedla Mediana, ima v drugi polovici oktobra stranka Gregorja Viranta že več podpore kot SDS.

Mislec 25.10.2011 ob 12:06

Stvari se bodo že zelo spremenile, ko bodo znani konkretni kandidati..., z nekimi anonimneži oziroma povzpetniki novoustanovljene stranke/liste ne bodo uspešne... tudi vprašanje, kako se lahko na lokalnem kosajo z organizirano mrežo uveljavljenih strank... zelo težko. Janković bo zagotovo pokopal LDS in Zares. Težko pa bo Virant posegel v politični prostor, ki ga zasedata SLS in predvsem N.Si. Morda bolj v politični prostor SLS, ki so zadnje čase vodili precej sredinsko politiko...

mumbly 25.10.2011 ob 14:49

Na vseh volitvah v Sloveniji bi vedno zmagala koalicija. Ne vem, Drugo, Ne želim odgovoriti in Ne grem na volitve. Tudi na tej anketi prepričljivo vodijo in sicer z 32.6%. :))) Kje zadaj sta še Janša in Virant, pa drugi tudi. Torej ne razglabljajte, kdo bo zmagal, raje pojdite na volitve. Boljše za vas in boljše za državo.

Ne spreglejte