Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 2. 2011,
7.17

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 4. 2. 2011, 7.17

8 let

"Treba je uvesti cerkveni davek"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Po razkritju velikih finančnih dolgov mariborske nadškofije in njenih družb je odstopil mariborski nadškof Franc Kramberger, ki trdi, da njegov odhod ni povezan s finančnimi težavami nadškofije.

maximus (3. 2. 2011 12:45:17) He..he... kako je to enostavno v naši lepi deželici... greš lepo v penzijo in si stvar rešil.... ali pa greš gret stolček v neko drugo firmo.. in si spet stvar (za sebe) rešil. Enostavno, ko karkoli zaribaš, pustiš vse lepo za sabo in začneš znova...čist in nedolžen ko ovčka...vse do naslednjega ****ja.. potem pa znova. Če obstaja raj na zemlji, je to zagotovo pri nas.. vsaj za nekatere !!

TITO (3. 2. 2011 13:25:11) Verske organizacije se pač že zelo dolgo ne ukvarjajo več z dušami svojih ovčic, ter skrbijo zgolj za svoje bogastvo. Da jih pri tem podpirajo ovčice še razumem, ne vem pa, zakaj jih moram financirati tudi jaz. Treba je uvesti cerkveni davek. Lahko je tudi obvezen, le da se vsak posameznik odloči, kam naj gre njegov denar in da imamo ateisti možnost, da ga namenmo za solidarnost,dokler se ne bomo povezali v interesno skupnost, podobno verskim ustanovam, oz.društvom.

Zgodba deklice s Koroške še ni dosegla epiloga, ob tem pa imajo ljudje vse manj zaupanja v delo centrov za socialno delo.

pilatus (3. 2. 2011 14:53:34) Naši centri za socialno delo (CSD) zgledajo kot kokošnjaki brez petelina. Zaposlene gospe tam se tudi obnašajo tako. Samo enkrat sem slučajno bil na enem od teh kurnikov, pa sem se začel spraševati o normalnosti teh ljudi. Ubogi tisti, ki pridejo v njihove postopke...

ančka (3. 2. 2011 15:29:38) Se strinjam( 1. ), res je podobno kokošnjaku, sam da kure znajo narediti red v kokošnjaku, ko je to potrebno in tudi piščančke branijo, ko je to potrebno,- socialni centri pa vsega tega ne znajo, si ne upajo. Meni sicer, pri tej zadevi ni čisto vse jasno, kako se mati najprej otroku odpove, potem si premisli in CSD da otroka nazaj. S tem otrokom delajo, kot da je omara, ki jo šibajo sem pa tja brez posledic, to je žalostno! In zaposleni na CSD ( izjeme so izvzete ), so do vseh takšni, žal.

NLB za razvoj nujno potrebuje svež denar, ena verjetnejših možnosti pa je, da bo prišel iz državnega žepa.

dlaka na jeziku (3. 2. 2011 13:42:35) država bi NLB tako ali tako dokapitalizirala, da reši državljane pred izgubo kapitala. Ampak mislim, da bi jo morala dokapitalizirat tako, da ves dobiček, ki ga banka ustvari, gre v proračun. Prav tako bi se moralo zapleniti premoženje vsem, ki so odgovorni, da je treba dokapitalizacijo izvesti: to pa so lastniki, uprava in nadzorni odbor. Ampak pri vseh naših plemenitih državnih petelinih ki se šopirijo vsak na svojem kupu gnoja, ni niti enega z dovolj "coyones" da bi kaj takega sploh predlagal

Ne spreglejte