Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 12. 2023,
7.00

Osveženo pred

5 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ljubljana Schellenburg stanovanja novogradnje nepremičnine PR članek

Ponedeljek, 11. 12. 2023, 7.00

5 mesecev, 1 teden

Ste kdaj sanjali o življenju v središču prestolnice, obdanem z eleganco in ekskluzivnostjo?

Oglasno sporočilo

Vaše sanje so lahko zdaj uresničene, saj vas vabimo v rezidenčni kompleks Schellenburg, ki je postal nova ikona modernega bivanja v Ljubljani.

231024_KAB4668-2000pix | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Oktobra smo s ponosom proslavili odprtje Schellenburga, ki zdaj čaka na svoje nove stanovalce. Le še nekaj ekskluzivnih stanovanj je na voljo za tiste, ki iščejo nekaj res posebnega. Vsako stanovanje v kompleksu je oblikovano z mislijo na udobje in razkošje, zato so primerna za najzahtevnejše kupce.

Schellenburg ni le stanovanjski kompleks, ampak prava umetniška stvaritev, ki združuje sodobno arhitekturo, izjemno lokacijo in brezhibno oblikovanje. Vsak kotiček je skrbno zasnovan, da zagotavlja popolno ravnovesje med zasebnostjo in dostopom do urbanega vrveža Ljubljane. Lokacija v središču mesta vam omogoča, da ste vedno v srcu dogajanja, a hkrati ponuja umik v mir in tišino vašega novega doma.

231024_KAB4790-2000pix | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Stanovanja v Schellenburgu so več kot le bivalni prostor – so izraz življenjskega sloga, ki združuje estetiko, funkcionalnost in neprekosljivo udobje. Vsako stanovanje je opremljeno s kakovostnimi materiali in tehnologijo, kar zagotavlja brezskrbno bivanje v središču mesta.

Zavedamo se, da je nakup stanovanja pomembna odločitev, zato smo za vas pripravili posebno ponudbo. Ne zamudite priložnosti, da postanete del Schellenburga, kjer se prepletata zgodovina in sodobnost, kjer je vsak dan priložnost za nov začetek.

Obiščite www.schellenburg-living.com ali pokličite na +386 40 505 081 in si zagotovite svoje mesto na enem najprestižnejših naslovov v Ljubljani.

Schellenburg je več kot samo stanovanje –
je vaša prihodnost, zasidrana v središču prestolnice.

Naročnik oglasnega sporočila je TIVOLI, D. O. O. 

Ne spreglejte