SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poletno razvajanje za ljubitelje fotografije

1

termometer

Ne odhajajte na dopust brez pokrivala, sončne kreme in odličnega fotoaparata za beleženje nepozabnih trenutkov. Raziščite poletni Canon Cashback 2015!

Poskrbite, da boste kar najbolje opremljeni za vse vaše fotografske podvige, zato raziščite Canonovo najnovejšo poletno promocijsko ponudbo Cashback 2015. Na izbrano fotografsko opremo, ki vključuje fotoaparate, objektive, bliskavice in tiskalnike, vam Canon vrne do 250 evrov kupnine!

Letošnja ponudba je še posebej bogata in zajema vrhunske DSLR fotoaparate za vse stopnje znanja in želje fotografov: EOS 6D, EOS 70D, EOS 700D, EOS 100D in EOS 1200D. Ker k njim spadajo tudi objektivi za fotografiranje najrazličnejših motivov od makro fotografije prek portretne in krajinske do divjih živali, je v ponudbi Cashback 13 vrhunskih objektivov EF in EF-S.

Za zahtevnejše fotografe, ki želijo svojo opremo dopolniti z naprednim kompaktnim fotoaparatom, ali pa preprosto za tiste, ki želijo manjši, a še vedno vrhunski fotoaparat, sta na voljo PowerShot G1 X Mark II in PowerShot G7 X. Popotnikom pa bo malo prostora v prtljagi zasedel eden izmed kompaktnih fotoaparatov iz serije SX, ki so poleg tega na voljo v več barvah, da boste potovali s stilom.

Kako do vračila dela kupnine?

Postopek je preprost in poteka v štirih korakih. V času trajanja akcije, torej do 31. 7. 2015, kupite do 4 promocijske izdelke. Nato se prijavite na spletni strani canon.si/cashback in oddate zahtevek za vsak izdelek. Ko bo vaš zahtevek obdelan, boste dobili potrdilo, v roku 28 dni pa tudi nakazilo dela kupnine naš vaš bančni račun. Zahtevke za vračilo je treba oddati do 16. 8. 2015 do polnoči.

Celotno ponudbo Canonove opreme v poletni akciji Cashback 2015 si lahko ogledate na povezavi: canon.si/cashback.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin