Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 11. 2012,
13.49

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 30. 11. 2012, 13.49

3 leta, 7 mesecev

Optical Express vam za Božič poklanja 130 €!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Optical Express center za lasersko korekcijo vida Vam poklanja dodatnih 1.000 kn popusta na vse metode laserske korekcije vida, če poseg opravite do 31.12.2012.

Optical Express center v Zagrebu je edini v tem delu Evrope, ki uporablja tehnologijo za lasersko korekcijo vida po standardih, ki jih je odobrila celo NASA za astronavte. Skupina Optical Express, katere član je tudi zagrebški center, je ustanovljena leta 1991 in je danes vodilna evropska skupina v refrakcijski kirurgiji.

Toda, ni samo tehnologija ta, ki izdvaja Optical Express. Tu so predvsem ogromne izkušnje z več kot milion posegi laserske korekcije vida, stalna vlaganja v izobraževanje kirurgov in osebja ter vztrajanje na odličnosti v vsakem segmentu poslovanja. Prav zaradi tega so pacienti lahko prepričani, da bodo deležni vrhunske oskrbe in vrhunske medicinske obravnave.

Med pacienti zagrebškega centra so do sedaj korigirali dioptrijo tudi številni vrhunski športniki, kot so Goran Ivanišević, Ivana Brkljačić, košarkaški trener Neven Spahija, član rokometne reprezentance Jakov Gojun.

Zadnji v nizu top športnikov, ki se je za vedno znebil kontaktnih leč je član zlate hrvaške vaterpolske reprezentance Ivan Buljubašić, ki nam je po posegu dejal: "Optical Express sem izbral zato, ker so mi številni moji kolegi svetovali prav njih. Za nas je dober vid seveda ključnega pomena in tu kompromisa preprosto ni. Med bivanjem v Londonu sem opazil veliko število Optical Express centrov, potem sem se pozanimal in izvedel, da je to zares vodilni center v Evropi za lasersko korekcijo vida. Čeprav sem si že v naprej rezerviral termin za poseg, sem po poizvedovanju bil prepričan, da sem pravilno izbral“.

Poleg številnih športnikov so strokovnjakom iz Optical Expressa zaupale tudi mnoge druge osebe iz javnega življenja, kot npr.: novinarka Mirjana Hrga, igralka Sanja Vejnović, igralec Slavko Sobin, televizijska voditeljica Renata Sopek, manekenka Iva Jerković, itd…..

Več o ponudbi Optical Expressa na telefonu 01 48 60 644 ali na Optical Express

Ne spreglejte