Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 2. 2011,
7.55

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 23. 2. 2011, 7.55

8 let, 5 mesecev

"Ni še narod lačen, počakajmo še malo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Po vstajah v arabskem svetu so tudi na Hrvaškem poskusili s protesti doseči spremembe v državnem vrhu. Organizatorji pa so na demonstracije v Zagrebu pritegnili le okoli 200 ljudi.

Ovca (22. 2. 2011 19:30:51) To samo dokazuje, da protesti na bližnjem vzhodi niso poseldica fb-ja ampak natančno načrtovani napadi z namenom destabilizirat področje.

primorec (22. 2. 2011 19:37:48) Bratje Hrvat držimo pesti za vas,bo pa drugič boljše,pri nas se nihče ne upa niti prdnit!

frankinja (22. 2. 2011 19:40:52) Ni še narod lačen,počakajmo še malo.Tudi v Sloveniji bi se isto zgodilo.

Največji notranji skate park na Balkanu, ki je zrasel v nekdanji tovarni Rog, dokazuje, da je mogoče marsikaj doseči tudi z minimalnimi finančnimi sredstvi, če je le dovolj entuziazma.

final exit (21. 2. 2011 10:17:06) Fantje, naredte nov projekt in finančni plan, potem pa ga predstavte Jankoviću in mu razložite da so med vami tudi svetovni prvaki. On obožuje prvake...Tina Maze ipd.. Če bo zadeva zgledala kolikor toliko rentabilna in če bo ata vstal s pravo nogo ga zna finančno podpret. Zihr park ne bo tako punkerski in diy, bo pa le. Kar pogumno.

SLOostržek (21. 2. 2011 10:29:47) Podpiram vsako pozitivno misel in delo okoli tega parka. Res ste nekateri bedni do dna, namesto podpore tem fantom in dekletom ste pripravljeni le šimfati. Veseli smo lahko, da delajo (če želiš urediti sam tak park, moraš vložiti veliko svojega dela, ne samo jamrati), da se družijo, da zganjajo šport in ne nazadnje zadoščajo družbi brez izsiljevanja in zahtev po brezumnem in pretiranem financiranju. Istočasno se pa vprašajte, ali je boljše da je tako, ali bi blo boljše, da popivajo in kradejo?

mejhna (22. 2. 2011 08:48:06) čis hudo! nore fotke, razsvetljen tekst. =) največji fix je pa, da se bo vedno najdu folk, k se bo zapiču v neke detajle, preračunavu in isku po zemljevidu, zravn pa totalno zgrešil bistvo - Rog stoji in to je dobro. stoji na potu, vloženih urah in sredstvih peščice mladih mož, ki so investiral neki svojga, da bi obogatil svoj življenje in prnesl veselje drugim! tko da prosm, furite in spoštujte. oziroma vsaj spoštujte! or go, al kako že ... ROG on!

Ne spreglejte